Колеги кога тази година е откриването на мото сезона в София дет се събираме на Александър Нефки после към Панчарево .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кога е откриването в София/Панчарево
Свий
X
-
До: Кога е откриването
Първоначално публикуван от UNUFRI Преглед на мнениеПо принцип се прави на първа пролет,или ако е през седмицата тая дата-в първата събота след това.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
До: Кога е откриването в София/Панчарево
Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнениеКолеги, кога тази година е откриването на мото сезона в София дет се събираме на Александър Нефки после към Панчарево .
Коментар
-
Аз смятам да присъствам, но понеже все още не познавам никой от форума по всяка вероятност ще отида с някой приятел
Повечето от момчетата с които карам нямат регистрации на моторите и едва ли ще се навият, но ще гледам да намеря поне един "редовен" да ми прави компанияThe most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!
Коментар
-
Колега нямаш плоблем аз нямам нито 18 нито номер но ще тръгна с приятели от Горубляне ако искаш си дай номера на лично или скайп да се раберем.Хем да сме по голяма група .Идваите всички като сме голяма група няма кой да ни спира колкото повече толкова по добре .А на идване към Панчарево пък няма никъкъв проблем.
П.П Ти от къде си ?LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE
Коментар
-
Не мога да ти пратя лично защото още съм нов тук и имам ограничение за пращане на ЛС. Иначе съм доста близо до теб - Казичене
Като наближи датата ще се уточним и ще се разберем, а ако има още някой от региона около мен да свирка и може да отидем заедноThe most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!
Коментар
-
Първоначално публикуван от X-citer Преглед на мнениеНе мога да ти пратя лично защото още съм нов тук и имам ограничение за пращане на ЛС. Иначе съм доста близо до теб - Казичене
Като наближи датата ще се уточним и ще се разберем, а ако има още някой от региона около мен да свирка и може да отидем заедноLIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар