Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki

Абе чудя се дали това е Еди мото център или е нещо друго.Гледам,че в Пловдив са отворили магазин,ама аз доколкото помня беше пак по същия булевард няколко км. по надоло.Никъде не видях тяхно лого само на Кавасаки.Та ако някои знае нека да осветли положението.Странното,че видях и Бети там което ме навежда на мисълта,че са те......Говорих с един младеж та тои каза,че се занимават и с части ала-бала,че и за други мотори и дори по стари модели.Та ми е любопитно да разбера мото центъра ли е не е ли.
    Прикачени файлове

До: Kawasaki

Снимките не ги отваря,смени линка ако можеш.
    http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

На един приятел от там купихме ботушите и наколенките и аз си мисля че магазина е на ЕДИ но наистина никаде не пишеше
      0888 074 049

Коментар

Същия е на Еди преместиха го по булеварда с някоко метра "Кукленско шосе "но незнам кой номер а срещу митницата има нов мото магазин пак на същия булевард
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
          Същия е на Еди преместиха го по булеварда с някоко метра "Кукленско шосе "но незнам кой номер а срещу митницата има нов мото магазин пак на същия булевард
          На митницата е стария бе брато на 1-2 км от новия,та значи ясно де пак е Еди маи.

Коментар

бъркаш се пич на мястото на стария на Еди сега е празен магазина който беше в пресечка на булеварда а този срещу митницата е нов и няма общо с другия и има повече неща за шосе...абе ти хем искаш да ти обиснят хем се препираш на всеки две седмици ходя до митница
            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
              бъркаш се пич на мястото на стария на Еди сега е празен магазина който беше в пресечка на булеварда а този срещу митницата е нов и няма общо с другия и има повече неща за шосе...абе ти хем искаш да ти обиснят хем се препираш на всеки две седмици ходя до митница
              Ама хич не се препирам аз там си пазарувам та всеки ден съм там,щото наблизо има склад за алум профили на 200-300 метра,та когато този магазин срещу митницата си беше там този за които говорим сега още не беше готов и зареден.Всеки ден минавам оттам.Аз за това и питам щото ми се стори странно два магазина на няма и 2 км.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X