Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MX vs. ATV Unleashed "много добра игра"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: MX vs. ATV Unleashed "много добра игра"

Да не ти иска парола, въобще то имаше ли пароли като правиш игра в интернет... би трябвало да има... Незнам, забравил съм... Виж на MTX, може да имаш по-големи шансове . На мен лично, повече ми харесва MX повече, струва ми се, че е по-добра. Мое мнение.
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
      Да, в Интернет имам предвид дали си я подкарвал ... Аз донякъде успях, но като искам да се присъединя към играта на другия и ми иска тоя въпросния CD Key, дет не го знам къв е що е, и изобщо къде се въвежда Но ще проведа опити като ми остане малко време, не може то така
      Колега в интернет можеш да играеш единствено с Hamachi !!! Това е програма която симулира LAN мрежа и ви дава нови реални IP-та...
      Инсталирай я на компютрите с които искаш да играеш и в самата програма направи "стая" в която другите да влязат... и след това подкарването на играта е както си го направил с кабел..

Поздрави, Георги
      SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Да, знам за хамачи-то, но като ми остане повечко свободно време ще го загубя, пробвайки да подкарам играта онлайн Сигурно има и начин без хамачи, но ... трябва да се пробва.
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това за сега е най-хубавата игра с мотори и атв

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            Да, знам за хамачи-то, но като ми остане повечко свободно време ще го загубя, пробвайки да подкарам играта онлайн Сигурно има и начин без хамачи, но ... трябва да се пробва.
            Не съм я пускал изобщо, но ако позволява да се свързваш по IP адрес, единственото, което е необходимо е да има поне един реален IP адрес. Или още по-ясно - адреса да НЕ е от типа 192.168.х.х или 10.10.х.х - всеки друг е реален.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Не съм я пускал изобщо, но ако позволява да се свързваш по IP адрес, единственото, което е необходимо е да има поне един реален IP адрес. Или още по-ясно - адреса да НЕ е от типа 192.168.х.х или 10.10.х.х - всеки друг е реален.
              Естествено - аз в къщи съм с реален адрес, обаче минавам през рутерче, което пък трябва да настроя подобаващо за целта - абе дълга и широка
              Засега си я играя сам и й се кефя, и хич не ми е до разни интернет истории
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X