Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MX vs. ATV Unleashed "много добра игра"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: MX vs. ATV Unleashed "много добра игра"

ами....честно казано и аз не съм много очарован от играта.аз бих предпочел да играя motocross madness 2

Коментар

и аз не съм очарован и предпочитам да играя на МОТОТРАКС , но се задава тази приятна игрица: ПЮРЕ = PURE
      http://www.gamespot.com/video/944935...cial-trailer-1

Коментар

Колеги не бъркайте калкулатора с калорифера - Unleashed не е Untamed... Двете игри са доста различни - темата е за по-старата. Untamed (Ънтеймд) е по-новата и вероятно ще ви хареса повече.

Поздрави и повече НЕвиртуални приживявания.
        Последно редактирано от господин никой; 21-07-08, 16:12. Причина: typo...

Коментар

Да но Untamed доколкото знам (не, че следя игрите) е само за Play Station и изглежда по-добра.А на тази Pure като и гледах филмчето изглеждаше и тя доста добре.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Тая игра PURE ще е доста интересна
            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Само МТХ Mototracks!!!
              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Играта е много стабилна! Играл съм я през свободното време. Но сега я нямам на компа, а и нямам кой знае колко време за игри... Иначе я препоръчвам на хора от сякакви възрасти! Много лесно се разпуска с нея!
                Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                  Играта е много стабилна! Играл съм я през свободното време. Но сега я нямам на компа, а и нямам кой знае колко време за игри... Иначе я препоръчвам на хора от сякакви възрасти! Много лесно се разпуска с нея!
                  За разпускане може би става,но като цяло играта не е направена добре не, че разбирам толкос много от игри но тази...А и графика видео ефекти няма нищо общо с МТХ !Играйте и двете игри и ще усетите разликата.
                  [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Абе хора, да ви питам нещо за тая игрица, понеже съм много прост явно и не мога да се оправя
                    Искам да я играя на Мултиплеър, но в LAN - пробвах между два лаптопа, ръчках ръчках, какви ли не опции пробвах, общо взето всичко, което го има, обаче нещо не се получава номера Уж от единия лаптоп създавам игра, обаче после не мога да я намеря от другия, че да се присъединя към нея Просто не я намира по никакъв начин ...
                    На Мултиплеър, само че онлайн имам повече успех - намирам създадената от другия компютър игра, обаче като искам да се джойнна към нея и ми казва, че нещо CD Key не бил валиден ..., къв е тоя сиди кей нямам идея, но дайте да видим за ЛАН как става номера ..., някой опитвал ли е?

Благодаря предварително!
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това което знам аз е:

1. Трябва да сте от една компютърна мрежа.
                      2. Сигурен съм, че ако си вземеш едно кабелче, отдвата края с накрайници (не си спомням как се казваха) ще можете да играете.
                      3. "CD key"... от доста време не съм се занимавал с такива работи, но мисля, че ти иска кода който въвеждаш при инсталирането.

г-н Драганов, за да играте multipleyer, и ако не сте от една комп. мрежа, трябва поне единият да е с реално IP адресче. Но ако сте от една мрежа, дори да не сте с реални IP-та, би трябвало да става. Аз съм с нереално, и пробвах с едно момче от моята мрежа, което също е с нереално IP, и става. И както казах, кажи на другият човек да си вземе лаптопчето, купете си 1 кабел, в всеки край с накрайник за лан картата, и ще стане. Изключваш си интернета включваш кабела, той го включва и почвате да играте.... Изчисляваш колко дълъг кабел ви трябва дали ще сте един срещу друг, или един до друг... или на 2 метра... Ако нямате и най-малка представа от това как се прави връзка, по-добре не се мъчете. Само да си тровите нервите. Абе работата с Lan-а и Internet не си е работа... Трябва да ти е хубав интернета и т.н. Пробвайте все пак. Късмет!

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                        Това което знам аз е:

1. Трябва да сте от една компютърна мрежа.
                        2. Сигурен съм, че ако си вземеш едно кабелче, отдвата края с накрайници (не си спомням как се казваха) ще можете да играете.
                        3. "CD key"... от доста време не съм се занимавал с такива работи, но мисля, че ти иска кода който въвеждаш при инсталирането.

г-н Драганов, за да играте multipleyer, и ако не сте от една комп. мрежа, трябва поне единият да е с реално IP адресче. Но ако сте от една мрежа, дори да не сте с реални IP-та, би трябвало да става. Аз съм с нереално, и пробвах с едно момче от моята мрежа, което също е с нереално IP, и става. И както казах, кажи на другият човек да си вземе лаптопчето, купете си 1 кабел, в всеки край с накрайник за лан картата, и ще стане. Изключваш си интернета включваш кабела, той го включва и почвате да играте.... Изчисляваш колко дълъг кабел ви трябва дали ще сте един срещу друг, или един до друг... или на 2 метра... Ако нямате и най-малка представа от това как се прави връзка, по-добре не се мъчете. Само да си тровите нервите. Абе работата с Lan-а и Internet не си е работа... Трябва да ти е хубав интернета и т.н. Пробвайте все пак. Късмет!

Поздрави!
                        И ти не си много наясно май

Както и да е - оправих се, след доста опити успях да пусна играта в ЛАН Всичко си е било както трябва и преди, просто е трябвало да пробвам още няколко опции
                        Извинявам се, но в горния пост май не съм го описал достатъчно подробно - имам безжичен рутер, който има и 4-портов суич на него. Тогава пробвах между 2 лаптопа, които бяха "вързани" помежду си чрез Wireless-а на рутера (т.е. от една мрежа са си) - няма никакво значение чрез директна връзка с кабел ли е (кроснат кабел, за какъвто говориш), дали е с кабел през суич, или е през безжичната мрежа (има значение единствено скоростта на мрежата - по кабел е примерно 100 мегабита, а пък по безжичната е 54 мегабита (на моя рутер в случая)) - играта си работи идеално по ЛАН и през Wireless. Пък за лан-а няма никакво значение също дали са ти реални или не IP адресите, защото компютрите са в една и съща мрежа в случая, и адресите ги дава рутера (но и със статични да са, пак все тая, стига да са от една мрежа).
                        Пак казвам, просто е трябвало да пробвам още няколко опции, но тогава ми писна, пък и имах температура и ми се топеше мисълта

Благодаря все пак, че отдели време.

П.П. И стига с това "г-н Драганов", много е официално някак си, и не ми е комфортно така , дай по-добре на малко име
                        Hristo Draganov

Коментар

Окей, Христо. Радвам се, че си се оправил. Явно разбираш повече от мен . Да не си работил в някой интернет доставчик? Играта наистина си заслужава, и когато се състезаваш с хора, а не с ботове (компютъра), си заслужава. Но като играеш с тъпите ботове, няма никакъв смисъл . И все пак, честито, и да си играете със здраве!

Поздрави!

П.П.: Ако решите, че това мнение е спам, може да го изтриете.

Коментар

А не, не съм работил при нет доставчик, просто изграждам СКС от 3 години насам, та затова имам понятие от това-онова
                            А ти онлайн казваш подкарвал ли си я?
                            Снощи като я подкарах по лан играхме с приятелката ми (тя от нейния лаптоп) - направо ме разби , то и аз и се давам де, но по принцип срещам доста по-големи трудности, отколкото ако играя срещу компютъра, пък било и на най-трудната степен Само да се научи да държи пътя, че често излиза извън него, и сигурно съм мъртъв тогава вече А, и тогава вече Десо и Николен да му мислят, че и тях ще ги отнесе
                            Hristo Draganov

Коментар

Искаш да кажеш в интернет дали съм я подкарвал? В интернет не съм, само на лан... Нещо не ми излизат серверите в интернет... то май иска някви регистрации в сайтове... ддз... отдавна беше .
                              Е сега, все пак е жена... трябва да и се даваш . Ай късмет колега, и приятна игра!

Поздрави!

Коментар

Да, в Интернет имам предвид дали си я подкарвал ... Аз донякъде успях, но като искам да се присъединя към играта на другия и ми иска тоя въпросния CD Key, дет не го знам къв е що е, и изобщо къде се въвежда Но ще проведа опити като ми остане малко време, не може то така
                                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X