Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е тази Yamaha

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е тази Yamaha

Здравейте колеги , искам да ви запитам какъв е модела на този мотор , понеже нямам снимки ще дам малко обяснение (за което се извинявам) , та значи Yamahata прилича на Wr , Yz но не е рамката е почти същата , 400 кб. е мотора има фар , но двигатела е v-образен 2-цилиндров 4-тактов , ако можете да ми кажете какъв модел е и дали сте доволни от нея ... Мерси
    三菱帕杰羅
    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

До: Каква е тази Yamaha

Колега така може да ти отговори само някой който е имал 4т. 400куб. V-образен мотор,но дали ще е същия или подобен не е сигурно.
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Тази ямаха най-вероятно е априлия

Коментар

Звънях на един приятел дето се занимава със внос на мотори, но не мога да се свържа.Като се чуем ще го питам дали знае за какво става въпрос и ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
          Здравейте колеги , искам да ви запитам какъв е модела на този мотор , понеже нямам снимки ще дам малко обяснение (за което се извинявам) , та значи Yamahata прилича на Wr , Yz но не е рамката е почти същата , 400 кб. е мотора има фар , но двигатела е v-образен 2-цилиндров 4-тактов , ако можете да ми кажете какъв модел е и дали сте доволни от нея ... Мерси
          Така както го описваш хем ендуро хем два цилиндъра и четиритактово само италианче ще да е.Априлията е много нова година и е 450-кубика, прилича ми на Moto Morini-350!

Коментар

Имам правилния отговор за теб: Е ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА

Някой от параметрите които даваш е неправилен:

- Ако е двутактов V-образен, 400сс, просто няма такъв в мотоциклетното производство последните 20тина години. Последните V образни двутактови бяха на Априлия пистарки, RS250, 250 кубика. Или на Бимота, v2 500 кубика, но ако е от такова нещо двигателя, просто не виждам как ще се озове в Ямахата. Предвид цената му.

- Ако е двутактов редови, може да е Ямаха двигател пак от пистарка, RD350, или от ATV Banshee 350.

- Ако е четиритактов, може да е от много неща, но тогава трябва да е бая самоделка тоя мотор.

Остава варианта да е някаква сбирщина с двигател от моторна шейна, но там вече не съм запознат. Но пак ще е доста съмнителна конструкция.

Та провери пак. Нещо издиша по уравнението което си задал
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Goblin Баншито не беше ли и то V-образно.
              Аз също мисля че е някъв збирщиняк но имаше и някакви Яамахи TW и бяха доста странни дане би да е такава. Колега пробай да намериш няква снимка.
              LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

99% съм сигурен че баншито е с редови двуцилиндров. Но може и да греша. Антим и Краси Грудев ще знаят.

Коментар

Goblin - маи човека е написал че е v-образен 2-цилиндров 4-тактов
                  0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
                    Goblin - маи човека е написал че е v-образен 2-цилиндров 4-тактов
                    Прав си а Баншито е 2т.Да редово е не е V-образно Goblin прав си .
                    Последно редактирано от toto; 01-01-09, 19:54.
                    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Значи объркал съм се за кубиците 350кб. е ... ще видя дали мога да го снимам.
                      П.п Много прилича на Tw-то
                      三菱帕杰羅

Коментар

Аууу, виноват. Не съм се свестил от празнуването още

Е значи може да е всякаква самоделка. 400 кубикови двигатели на вътрешния японски пазар има всякакви, а у нас колко мотори от Япония са внесени не е истина.

Коментар

Значи , разглеждах до преди малко разни мотори , рамката е абсолютно същата като на Suzuki DR 350 , мисля че е таква но двигатела е някакъв интересен !
                          Последно редактирано от MoT; 01-01-09, 20:06.
                          三菱帕杰羅

Коментар

Колега досега рамката беше като на ВР а и точно бехме близо да познаем какъв е и ново двайсе 350куб.и рамка като на ДР 350.

Коментар

Ми значи като гледам конструкцията си помислих че е от Др , но не е от Yamaha си е Dt-ендуро ...
                              三菱帕杰羅

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X