Обява

Свий
Няма добавени обяви.

6 EnduroЕлена се търсят за Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 6 EnduroЕлена се търсят за Варна

Необходими умения - да си карат моторите подредени като ескорта на голямата шейна на Веселия Старец и да ровят с крак.
    Ще им бъдат осигурени рога за каските...
    Набират се и послушни палавници - за получаване на подаръци.
    Сами да зарадваме близките си.

Хайде, нека от закачка се превърне в случка...
    EnduroЕлените са горски същества, които около Коледа и Нова Година,
    по вълшебен начин се появяват из градовете ...

Последно редактирано от iai-bg; 19-12-08, 09:50.
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

До: 6 EnduroЕлена се търсят за Варна

Хмммм ....
    Няма ли бе ....???

Явно са изчезващ вид ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
      ...
      Набират се и послушни палавници - за получаване на подаръци...
      Аз съм послушен и съм палавник.
      Искам Garmin 60CSX. В краен случай може брич №42 и Фланелка XXL в черно и сиво. Може и малко червено да има.
      Мога да рецитирам страхотно стихчета.
      Е, ще получа ли кавото искам?
      Мооооооля.

П.П. гледам тъжно и сърцераздирателно, като пухкаво коте.
      "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
        Ето така
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Ние си имаме и друга традиция, но не пречи и в тази да се отбележим.
          Но има един въпрос - ендуро еленчетата в ендуро условия ли ще карат или в градски. Ако е второто намирането ще е трудно.
          Понеже не следя този раздел на форума, както и другите варненски ендуристи(предполагам), преместете темата в Ендуро.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Хмммм ....
            Няма ли бе ....???

Явно са изчезващ вид ...
            Това ловците нямат сърце - Червената книга ще свърши ....

Искам Garmin 60CSX. В краен случай може брич №42 и Фланелка XXL в черно и сиво. Може и малко червено да има.
            Мооооооля.

Щом си послушен, слушкай сега, намери един много щедър Дядо Мраз, който да изпълнява всички желания, напиши дълго и подробно писмо, а останалото ще го доуточним с другите еленчета... И напиши какъв е цвета на каската екипа и мотора, за да ти направя подходящи по цвят рогца...
            Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
            Ние си имаме и друга традиция, но не пречи и в тази да се отбележим.
            Но има един въпрос - ендуро еленчетата в ендуро условия ли ще карат или в градски. Ако е второто намирането ще е трудно.
            Понеже не следя този раздел на форума, както и другите варненски ендуристи(предполагам), преместете темата в Ендуро.
            *** Каква е другата традиция?
            Варна е благословен откъм ендуро условия град, Разнасянето на подаръците ще е съпроводено с ендуро-припкане през интересни за целта терени ... и горички ...
            А ако SAMURAI намери точният Дядо Мраз и откъм раздадени подаръци ще е супер....
            Ако обаче не се получи , ще ползваме класическият вариант - Мама и Тати приготвят подаръците и тайничко ги слагат в чувала, А Дядо Мраз чете от списъка , пита дали е слушкало детето и подарява подаръка ...
            И да не забравин емблематичното ХО ХО ХО... Следват снимки с Дядо Мраз, Ендуро еленчетата с шарените рога и така ще има щастливи бъдещи млади последователи ...
            Интересът към спорта трябва да се възпитава отрано. А и емоциите остават завинаги, заедно с уникалните снимки .

Коментар

Минус един.
              Мен не ме бройте. Днес се претрепах и този път беше хубаво. Е, ще се оправя де нямам строшено нищо. iai_bg ти ли ме прокле? МУАХАХАХАХА Или по добре е да кажа ХО ХО ХО

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              Ето така
              ХАХАХА точно така. ХАХАХА
              "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Минус един.
                Мен не ме бройте. Днес се претрепах и този път беше хубаво. Е, ще се оправя де нямам строшено нищо. iai_bg ти ли ме прокле? МУАХАХАХАХА Или по добре е да кажа ХО ХО ХО

...
                Не съм те урочасала ... не са ми сини очите ...
                Цял ден днес си мисля, че ще си чудесен Дядо Мраз...
                Тренирай с О ХО ХО ХО...

Имало все още от тези мистични създания из Варненско ... Явно сега си сменят рогата и затова си нямат още ... но има надежда за нова година ...

Последно редактирано от iai-bg; 20-12-08, 21:45.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                  П.П. А на Мария ще кажа: какви деца ще зарибяваш за спорта, недей. Ужасен спорт е - караш, потиш се, мориш се, падаш, боли, после трябва да се пие бира. По-добре им го спести, заведи ги във форума за плетки
                  Ако има някой желаещ - да пише , ако няма - моля препоръчайте ми атрактивен форум за плетки , че не остана време ...

Коментар

Не съм те урочасала ... не са ми сини очите ...
                    Цял ден днес си мисля, че ще си чудесен Дядо Мраз...
                    Тренирай с О ХО ХО ХО...

Имало все още от тези мистични създания из Варненско ... Явно сега си сменят рогата и затова си нямат още ... но има надежда за нова година ...

Стига ве. Аз съм твърде млад за дядо Мраз. По-скоро съм навит на БАТКО Мраз. Има надежда, че ще съм в състояние да карам до коледа, ама не се знае. Иначе мотора е червен. ХО ХО ХО. С едни сребърни или златни гирлянди и звънчета ще стане страхотия. МУАХАХАХАХАХАХ. Оп! Грешка. ХО ХО ХО Ама нямам червен екип. И ботушите ми са черни. ХИХИХИХИ... А и съм свикнал да получавам подаръци, а не да давам, ама карай. хихихих

Коментар

... Ще им бъдат осигурени рога ...
                      С такъв анонс ще намериш ... ама друг път ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

ква е идеята на темата?!

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                          ква е идеята на темата?!
                          Рога...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Идеята ми е - Коледно - Новогодишно забавление за членове на форума, предизвикващо всеобща радост и веселие... с елементи на раздаване на подаръци, събиране на пътечки и баирчета ... При наличие на доста мераклии може и шествие през града да се организира ... за разнасяне на подаръците...
                            А при проблеми с градските условия, може да се срещнем извън града ...
                            Не виждам лошо в идеята за рогата, ако аз ги монтирам на каските ...
                            Лоша е идеята да предложа - жените и приятелките на участниците да им ги сложат ... рогата... но аз такова нещо не съм предлагала ...

Коментар

Мооооооля.

Както виждам от последните постове, колегата се двоуми, даже направо ми се вижда разколебан, та ако имате дефицит на мераклии (и някой излишен и самотен новичък Garmin 60CSX) за това прекрасно коледно-овеселително мероприятие, бих могъл да се заема с тази нелека и отговорна задача, като обещавам да вложа много атрактивен артистизъм, и да И се отдам с цялото си сърце и душа !

П.П. Бричове и фланелки не ме касаят.
                              Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 21-12-08, 23:02.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X