Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВИН номер???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВИН номер???

извинявам се предварително за глупавия въпрос , но съм начинаещ и ме интересува къде трябва да погледна за вин кода на мотора ми а той е ямаха тдр 125 2т ?

До: ВИН номер???

Не съм сигурен за твоя мотор, но на 95% от останалите VIN номерът се намира под кормилото - на тръбата, в която влиза вилката:

"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

мерси много ще проверя

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
        извинявам се предварително за глупавия въпрос , но съм начинаещ и ме интересува къде трябва да погледна за вин кода на мотора ми а той е ямаха тдр 125 2т ?
        Искам да допълня нещо като информация. Моля не го приемайте като нещо друго.
        VIN number, се нарича само за превозни средства подлежащи на регистрация, като леки коли, камиони, ремаркета, шосейни мотоциклети.
        Hull Identification Number е за лотки
        SIN (serial identification number), за оф роуд мотори и АТВ-та, строителна техника и т.н
        Заради тази малка разлика ми върнаха целият пакет с документи да ги преработя и ми забавиха контейнера с 2 седмици.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
          Искам да допълня нещо като информация. Моля не го приемайте като нещо друго.
          VIN number, се нарича само за превозни средства подлежащи на регистрация, като леки коли, камиони, ремаркета, шосейни мотоциклети.
          Hull Identification Number е за лотки
          SIN (serial identification number), за оф роуд мотори и АТВ-та, строителна техника и т.н
          Заради тази малка разлика ми върнаха целият пакет с документи да ги преработя и ми забавиха контейнера с 2 седмици.
          Абе не е баш така май....моя мотор е внесен от щатите ...на американския талон си пише VIN:JH2NE0......... и отдолу отдясно на талона си пише: This vehicle was not manufactured for use on public street, roads, or highways. (Това превозно средство не е произведено за движение по обществени улици, пътища или магистрали.)
          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
            Абе не е баш така май....моя мотор е внесен от щатите ...на американския талон си пише VIN:JH2NE0......... и отдолу отдясно на талона си пише: This vehicle was not manufactured for use on public street, roads, or highways. (Това превозно средство не е произведено за движение по обществени улици, пътища или магистрали.)
            Сам си си дал отговор. Тези които не подлежат на регистрация не се водят vehicle. в Б-я и коня го считат за МПС, предполагам, а американците си имат тяхните бюрократични системи. Като например за тях домата е плод, иди спори с тях.
            Последно редактирано от spotbeam; 19-12-08, 06:13.

Коментар

Така мерси на отзовалите се !
              Сега ме интересува къде мога да го проверя ?

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
                Така мерси на отзовалите се !
                Сега ме интересува къде мога да го проверя ?
                Извинявам се но не разбирам въпроса. Да го намериш или да го провериш?
                Къде да го намериш, Prascho отгоре ти е посочил много добре мястото.
                Ако искаш да провериш "историята" на мотоциклета, това е друго нещо. Има си сайтове за тази цел, но надали ще намериш безплатни. Ако мотоциклета ти не е бил под регистрация (+ застраховка, прегледи и сервизни ремонти), няма да намериш никаква информация.
                Като този сайд например http://www.cyclechex.com/

Коментар

Аз съм написал че ме интересува сега къде мога да го ПРОВЕРЯ(извинявам се за големите букви) интересува ме някой сайт или на някакъв телефон ли незнам и аз майл или нещо от този сорт.
                  Мерси на всички от зовали се !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X