Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Skype Public Chat---Идея

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Skype Public Chat---Идея

Възможно ли е да се направи,що си мисля че ако се направи ще има спад в спама........ там ще си спамим на воля.......

До: Skype Public Chat---Идея

Мисля ,че неможе толкова много абонати да се добавят в общ чат Щом немога да си добавя вс-те абонати

Коментар

Може в един друг форум сме така.Само не съм се интересувал дали се плаща.

Коментар

Може и да има начин ако има и някоя допалнителна програма или нз Някой по запознат нека да се изкаже дали ще може да стане сигорно ще е доста яко Ами като излезнеш кой те добавя после или пуснеш снимка то ще ти забие компа кам толко абонати

Коментар

мога да направя публичен чат и да има правила в него и мисля че няма определен брой хора
          Honda CRE 250
          Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Може да се направи IRC канал.
            То не е много популярно в последно време, но все още доста хора го ползват.
            Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

И на Скайп става ама моита глава от чатове нищо не отбира та затова давам идея.С името на форума и вътре всеки които има мерак да натиска.Що да се връщаме в ерата на IRC-то.Ам ......аз незнам как да го направя иначе хич нямаше и да питам........

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                Може да се направи IRC канал.
                То не е много популярно в последно време, но все още доста хора го ползват.
                Това е най-удачно. Най-лесно, най-достъпно, най-бързо, няма нужда от допълнително "правене". Не напразно е "чат" - internet relay chat.

Коментар

Какво означава това вместо в форума да драскаме по скайп .

П.П Ей тва е некво яко давайте чакам чата за тест драйф.
                  LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Да идеята с IRC е по-удачна според мен.Поне няма да писка и пиука постоянно някой като напише нещо (не че в скайп не може да се изключи тази опция).Но напоследък наистина позамря IRC-то.
                    Но и със скайп да е аз съм ЗА.Идеята е много добра.
                    Не е ли по-добре обаче да си е на подфоруми.Все пак не всички който пишат тук пишат в 4х4 или останалите и тези който си пишем тук горе долу се познаваме поне по никове.Не пречи да си има и главен за форума.

П.П.Добре че ми напомнихте за IRС, че да си вляза с ника да не ми се затрие.
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Горе от менюто "Чат" избираш опцията "Публичен чат" и следваш стъпките. Не е сложно.

Коментар

1. Unrar
                        2. Start exe file
                        3. N'joy
                        Прикачени файлове
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X