Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рехахабилитация на горен крайник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рехахабилитация на горен крайник

След счупване на ключица и ребърца се почудих какво да правя и измъдрих нов,научно-съобразен, метод за раздвижване на засегнатата ръка.Този метод ,естесвено ,включва занимания с любимия мотоциклет.След консултация с автобояджия ,си взех 2 вида полирни пасти,те са държавна тайна,и започнах с бавни движения моето начинание.Постъпателно и кръгово движение с ръчицата до отмаляване.Почивка и пак така до отказ.Резултатът е почти нов RMZ.Направо не за вярване ,а само за завиждане.Та сега се чудя,има ли други ненормални които да си лъскат горските машини.П.С.Преди 20-ина години имах Simson-enduro ,на който след всяко спиране избърсвах ауспуха.Явно съм си човек-естет.
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

До: Рехахабилитация на горен крайник

Дотук добре, но защо не направи малко снимки преди и след рехабилитацията .....на мотора де.

Коментар

Моторетката ясно е лъснала ,а рехабилитирания горен крайник докъде стигна?Защото като ми дойдат пациенти с травмирани горни крайници направо да им давам моторите ми да ги лъскат!Хем за тях,хем за мен полезно!

Коментар

Има, има.. Аз преди като си карах Балканчето след всяко спиране си вдигах седалката, вадех парцалчето и си забърсвах грижливо стеклите се 2,3 капки бензин от капачката и малкото прахоляк насъбрал се. Иначе аз лятото си счупих крака и до скоро си лъсках пластмасите с водна шкурка и парцалче. Исках да си купя и диск за полиране за шлайфа, но когато видях цената от 25лв. и нагоре в Практикер и се отказах..
        Димитър Тенев

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
          След счупване на ключица и ребърца се почудих какво да правя и измъдрих нов,научно-съобразен, метод за раздвижване на засегнатата ръка.Този метод ,естесвено ,включва занимания с любимия мотоциклет.След консултация с автобояджия ,си взех 2 вида полирни пасти,те са държавна тайна,и започнах с бавни движения моето начинание.Постъпателно и кръгово движение с ръчицата до отмаляване.Почивка и пак така до отказ.Резултатът е почти нов RMZ.Направо не за вярване ,а само за завиждане.Та сега се чудя,има ли други ненормални които да си лъскат горските машини.П.С.Преди 20-ина години имах Simson-enduro ,на който след всяко спиране избърсвах ауспуха.Явно съм си човек-естет.
          Габровска работа,хем си лъснал Сузукито ,хем си раздвижил ръчичката.

Коментар

Познавам един такъв екземпляр, който си купи ендуро преди повече от половин година, кара 2 пъти и го разглоби да го боядисва.
            А друг такъв "ендурист" след като си боядиса мотора, спря да излиза извън асфалта.
            Най-хубаво си лъскам мотора с водоструйката Квото падне-падне, после масло на веригата и в гаража.

Коментар

Бре ма...му стара,забравих да направя снимки,както отбелязва Чинела,но ме е страх някой да не го хареса и да остана без мотор.

Коментар

Милата ми съпруга предложи и други начини за раздвижване,но те бяха свързани с машини от сорта на прахосмукачки и ютии.По никакъв начин не ги свързвам с RMZ-та и затова и отказах,категорично.Сметнах,че за да е пълноценна рехабилитацията,трябва да е свързана с приятни емоции.А такива липсват при домашната работа.
                Последно редактирано от offar; 27-11-08, 15:37.

Коментар

Ако има желаещи имам цял резервоар за търкане.
                  LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Пусни поне някой пил на мотора да видим как е станал

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                      Познавам един такъв екземпляр, който си купи ендуро преди повече от половин година, кара 2 пъти и го разглоби да го боядисва.
                      Май се досещам за кого говориш, ама айде няма да споменавам имена, че предишния път като се изказахме подобно ни се разсърди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X