Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотомагазини в Рим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотомагазини в Рим

Колеги, ако някой знае адреси на мотомагазини в Рим/Италия/, моля да ги сподели. Скоро ми предстои пътуване до там и много свободно време, така че ако някой знае нещо нека каже.
    Иво Георгиев
    Gworkshop

До: Мотомагазини в Рим

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    Колеги, ако някой знае адреси на мотомагазини в Рим/Италия/, моля да ги сподели. Скоро ми предстои пътуване до там и много свободно време, така че ако някой знае нещо нека каже.
    Колега ако разполагате и с много свободни пари както с много свободно време то аз мога да Ви препоръчам нещо друго в Рим.... което ще Ви накара да забравите моторите за известно време пък и надали ще Ви останат сили...

П.П. Обади се на Гаргата /Георги/ от мое име когато пристигнеш там. +393930445243 тук е включен и кода но не знам кой е точно сам ще разбреш.
    И му вярвай само за магазините и нищо друго иначе си заминал....

Коментар

Майками е от 9 години в Италия по край мене е научила всичко за моторите в Рим или по точно в Италия не е нужно да ги знаеш каде са те са на всякаде особено в Рим Перуджа ас само там съм ходил и има мноооого голямо разнообразие само гледай за повече от два магазина на една улица да речем и ходи през събота и неделя защото има ужасна конкуренция ако едни гардове на Уфо тая събота са 40евро другата ше са 35 или по малко .

П.П В Перуджа ас се хванах за главата мото магазин на 4 етажа цял МотоМол 1виа етаж имаше само мотори 2риа части и аксесоари на почти всички световно известни фирми Ацербис Уфо Монстер Алпинстар Фокс Харис Аксо Но Феар Аерох и др. на 3тия етаж са само облекла от каска до ботуши на 3тиа е някав офис на Априлиа ама там няма кво да търсиш ако не си с една чанта евраци да си поръчваш мотор .
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Колеги, а дали някой няма да се навие да ми намери от Италия визъор за шлем kiwi- разбира се черпенето си е от мен. Пишете , ако някой е ок да се разберем, че го няма, а шлема ми е нов и съм фен на марката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X