Първоначално публикуван от Димитър
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нивото на ендурото в България
Свий
X
-
До: Какво да си взема да е малко по-силно.
Ето за това изказване съм на 100 %, ама ако може и на повече от 100% съгласен! Ако имах власт бих те позлатил за това изказване!Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеВ България ендурото е пълен смях.Мотокроса е слаб, но ендурото е нула.
Много ама много точно!!!!!!!!
Респект!!!!
Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
-
Е малко ще поусера темата ама немога да се сдържа.
Като е нула ендурото защо не се вземем малко в ръце и не се постараем.
А и в българия не всеки има възможността да троши и да оправя веднага.
А това си е от огромно значение. По по-развитите страни хората карат трошат и сменят и затова не ги е страх да се юрнат по скалите.
А ние като видиме такива екстремни места първо си мислиме как ако паднеме после неможеме да си оправиме моторите, и после за това колко ние ще се търкаляме. А би трябвало да е обратното.
С това си изказване защитавам всички хора опитващи се да развиват този спорт в нашата страна. Не би трябвало да омалоуважаваме техните усилия като казваме, че са на ниво "0".
Те са на нивото което им позволява стандарта в България. И съм сигурен че полагат не по-малко усилия ако не и повече даже отколкото хората в по-развитите страни.Последно редактирано от GSXR; 28-10-08, 23:33.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Мда. Любимото ми завъртане в друга посокаПървоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеВ България ендурото е пълен смях.Мотокроса е слаб, но ендурото е нула.
Само да питам на какво се основава твоето твърдение? Участвал си в ендурошампионата 2-3 години или го следиш като зрител? Участвал си в международни състезания или си ги гледал години наред?
Или така ти идва отвътре?2010 CRF 250 R
Коментар
-
ТВОЕТО мнение го умножаваме по две всички знаем цената на този спорт тук има много хора с мерак а както знаем мерак с пари с гаси има време нека зачитаме всички които се борят за този спорт!Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ малко ще поусера темата ама немога да се сдържа.
Като е нула ендурото защо не се вземем малко в ръце и не се постараем.
А и в българия не всеки има възможността да троши и да оправя веднага.
А това си е от огромно значение. По по-развитите страни хората карат трошат и сменят и затова не ги е страх да се юрнат по скалите.
А ние като видиме такива екстремни места първо си мислиме как ако паднеме после неможеме да си оправиме моторите, и после за това колко ние ще се търкаляме. А би трябвало да е обратното.
С това си изказване защитавам всички хора опитващи се да развиват този спорт в нашата страна. Не би трябвало да омалоуважаваме техните усилия като казваме, че са на ниво "0".
Те са на нивото което им позволява стандарта в България. И съм сигурен че полагат не по-малко усилия ако не и повече даже отколкото хората в по-развитите страни.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Е, ако съдиш по вашия клуб може и да е такаПървоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеВ България ендурото е пълен смях.Мотокроса е слаб, но ендурото е нула.
!
offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
От всичко по малко,но не е нужно много професионализъм да забележи човек че на фона на Гърция и Румъния не можем да се впишем а камо ли на останалата Европа.Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнениеМда. Любимото ми завъртане в друга посока
Само да питам на какво се основава твоето твърдение? Участвал си в ендурошампионата 2-3 години или го следиш като зрител? Участвал си в международни състезания или си ги гледал години наред?
Или така ти идва отвътре?
Коментар
-
В Гърция и Румъния, "РедБул" плаща музиката. А това, че нашият любим спорт в България е последна дупка на кавала за всички, освен нас самите... е това го знаем. За нас се сещат само, ако трябва да врътнат поредната далавера. Да не са луди типовете от "Ред Бул" да си хвърлят парите на вятъра?Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеОт всичко по малко,но не е нужно много професионализъм да забележи човек че на фона на Гърция и Румъния не можем да се впишем а камо ли на останалата Европа.
Коментар
-
Кой се бори????????Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеТВОЕТО мнение го умножаваме по две всички знаем цената на този спорт тук има много хора с мерак а както знаем мерак с пари с гаси има време нека зачитаме всички които се борят за този спорт!
В шампионата само за гъзария се пускат и да си мерят кой ква нова машина си е купил! Това дразни мен много, а предполагам и други колеги които имат желание да покажат техника с по-скромни финансови възможности!
Няма го състезателния хъс няма конкуренцията!
Колко хора са минали всички кръгове от РШЕ????
Стига сте заблуждавали останалите по-непросветени!Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
-
По състезания не ходя, защото не се чувствам комфортно от идеята да се напрягам да карам за време - много нерви, много стрес... имам си ги в повече в работата, нямам нужда да ги търпя и в хобитата си. Мисля, че и много от каращите по състезания са на същия хал. В место да се хвърлям в глупости (аз съм си жив турист, от мен спортист няма да стане), гледам да си карам за кеф...Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеКой се бори????????
В шампионата само за гъзария се пускат и да си мерят кой ква нова машина си е купил! Това дразни мен много, а предполагам и други колеги които имат желание да покажат техника с по-скромни финансови възможности!
Няма го състезателния хъс няма конкуренцията!
Колко хора са минали всички кръгове от РШЕ????
Стига сте заблуждавали останалите по-непросветени!
Това бяха причините, заради които не ходя - е ето и контра тезата, а именно защо е добре да се ходи - виждаш нивото на останалите, можеш да обсъдиш проблеми от сходно естество и т.н., можеш да видиш какви са тенденциите в състезанията и да натрупаш опит, който съм сигурен, че ще е от полза. Дали се мерят п*ш*и, или не това е добър момент да научиш нещо ново.
Коментар
-
Туйк... ааа пърдон Минков, не се ли отнасяш малкоПървоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеКой се бори????????
Ела покарай на едно състезане, преди да плюеш на общо основание.
Освен това големия спорт, колкото и да не ми се иска, не е за хора със скромни възможности
Нивото ни може да се види с участие на международни състезания. Като външен наблюдател и на вътрешни и на международни състезания далеч няма как да се съглася с Джартов. Ама хич.
Нашите на балканското показаха слаба подготовка на крос теста. Нищо друго. И то защото гърците и румънците карат по правилника на WEC, където има крос тест. Ако говориме за частни състезания - те са предимно ендуро и x-cross. Нищо общо с мотокроса. Да не говориме, че румънеца, който е преди Кокера на балканското, който даде и по-лошо време на ендуро теста от него, в ISDE е 16 ли 17-ти ли ... което е далеч от джартовата нула. Ама доста далеч.DCRT®
Коментар
-
Това е много добре казано! Но мое виждане е, че на състезания ходят състезатели. Те би трябвало да живеят за спорта!? Би трябвало само и единствено с това да се занимават! Предполагам и издържат!Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнениеПо състезания не ходя, защото не се чувствам комфортно от идеята да се напрягам да карам за време - много нерви, много стрес... имам си ги в повече в работата, нямам нужда да ги търпя и в хобитата си. Мисля, че и много от каращите по състезания са на същия хал. В место да се хвърлям в глупости (аз съм си жив турист, от мен спортист няма да стане), гледам да си карам за кеф...
Това бяха причините, заради които не ходя - е ето и контра тезата, а именно защо е добре да се ходи - виждаш нивото на останалите, можеш да обсъдиш проблеми от сходно естество и т.н., можеш да видиш какви са тенденциите в състезанията и да натрупаш опит, който съм сигурен, че ще е от полза. Дали се мерят п*ш*и, или не това е добър момент да научиш нещо ново.
Друга е тенденцията у нас в България! Просто тези които могат да си позволят екстрата да отидат на "състезание" през уикенда, отиват да се забавляват да се съберат с приятели и да пийнат и хапнат!
Така ли се развива спорт?Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
-
До: Нивото на ендурото в България
Тва е палажението, Минке. И то с всеки спорт, хеле па моторен, в България. С толкова пари - толкова. Примиряваш се и правиш каквото можеш, без да рониш крокодилски сълзи колко е тежко и несправедливо. И ако случайно вземеш да направиш нещо, ще се намери веднага някой сополанко да разправя, че си го направил щото си имал връзки, пари, баба ти е леля на Минчо от федерацията и пр.
Някой да вметна нещо за представянето на нашите в Супермотото??... или не сте разбрали?
Не бе глупости, спорта при нас не е на нулево, а на отрицателно ниво...
Извинете, забравих, че трябва само да се жалваме.DCRT®
Коментар
-
Иване в много голямо заблуждение си. В световното ендуро тези които се издържат от спонсори и само ходят по състезания се броят на пръстите .... на едната ръка.Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеТова е много добре казано! Но мое виждане е, че на състезания ходят състезатели. Те би трябвало да живеят за спорта!? Би трябвало само и единствено с това да се занимават! Предполагам и издържат!
Друга е тенденцията у нас в България! Просто тези които могат да си позволят екстрата да отидат на "състезание" през уикенда, отиват да се забавляват да се съберат с приятели и да пийнат и хапнат!
Така ли се развива спорт?
За да се състезаваш са необходими много качества, не само да можеш да навиваш ръчката и да се държиш върху мотора.2010 CRF 250 R
Коментар
-
До: Нивото на ендурото в България
Винаги се намират такива да констатират проблемите.
Ама такива да кажат едно евала на медалистите няма да се намерят
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42548
В основното училище имахме един директор - Никола Янев...
Беше селски човек, но и природно умен... та той написа една книжка - "Нашенци се смеят"... много готина, сега като чета тука се сещам за нея
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар