Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой сблъсквал ли се е с тази марка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой сблъсквал ли се е с тази марка?

Привет на всички фенове.Един приятел на скоро си закупи мотор.Когато го видях останах очуден.За първи път се срещам с тази марка незнам нищо за модела,и за това реших да попитам и тук,защото много ми е интересно само аз ли не я знам или има и други.Марката е VOR модела ако не се лъжа,защото така пише на седалката ,е VARTEMATI.МОтор ли е това или никому неизвестна пътека в Хималаите?Манивелата е от дясно и се рита напред
    Ето я и машинката.

До: Някой сблъсквал ли се е с тази марка.

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
    Привет на всички фенове.Един приятел на скоро си закупи мотор.Когато го видях останах очуден.За първи път се срещам с тази марка незнам нищо за модела,и за това реших да попитам и тук,защото много ми е интересно само аз ли не я знам или има и други.Марката е VOR модела ако не се лъжа,защото така пише на седалката ,е VARTEMATI.МОтор ли е това или никому неизвестна пътека в Хималаите?Манивелата е от дясно и се рита напред
    Ето я и машинката...
    снимки...
    Това е една от любимите марки на колегата Goblin. Чудесни мотори са или по-скоро бяха преди да фалират. Колегата ще ти обясни по-подробно около тях.

Колега... предница "Марцочи", заден сигурно е "Олинс"... просто нямам какво повече да кажа.

За да не спамя - наистина си е страхотна марка, а това че от mobile.bg са заблудени безхаберници няма да го коментирам...
    Последно редактирано от господин никой; 22-10-08, 15:23. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Това е една от любимите марки на колегата Goblin. Чудесни мотори са или по-скоро бяха преди да фалират. Колегата ще ти обясни по-подробно около тях.
      Ще се радвам да ми обясни що за мотоциклет е това и има ли резервни части за него.Също така ако има от къде могат да се закупят.

Коментар

Попитах един виден плевенски разбирач за мотора,а той ми отговори,че е известна марка.На въпроса ми защо не фигурира,като марка в продажбите на Мобиле,той ми отвърна че Vor е при КТМ.Ами то и Дайлим са при CRF ама може ли да се сравняват?

Коментар

и VOR и Vertemati са италиянски марки общо взето клонящи към уникати най вече съм виждал от тяс супермото модели макар че имат и крос и ендуро серии.

ето им сайтовете
          www.vermemati.com
          www.vor-racing.com/
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

в мобилето има един VOR 400сс ама е обявен като Сузуки
            http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...505&f1=details
            Honda CRE 250
            Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

както вече казаха колегите - доста бутикови машини...
              ето малко помощ:
              http://www.vorclub.com/shop/Manual_Index.htm
              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Екзотика си е.
                А и частите не са толкова страшен проблем колкото си го представят някои

Коментар

Препоръчвам да попрегледате секцията за екзотики в http://www.thumpertalk.com/forum/

Коментар

Герге кой го е купил това нещо.Щото ще има проблеми с частите май.За моторите Вор специфичното май беше че палат ,като риташ с манивелата на обратно и че май можеше да им се сваля кляновия вал без да се цепи двигатела или пък сваля от рамата.Мотори в които имаше много футуристика ,но не имаха късмет.Не означава че са лоши машини,напротив.И този дето си го снимал е доста стар ,щом е с марцочи конвенсионал.Но както и да е да е честита придобивката и да си я кара с кеф.
                    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                      Герге кой го е купил това нещо.Щото ще има проблеми с частите май.За моторите Вор специфичното май беше че палат ,като риташ с манивелата на обратно и че май можеше да им се сваля кляновия вал без да се цепи двигатела или пък сваля от рамата.Мотори в които имаше много футуристика ,но не имаха късмет.Не означава че са лоши машини,напротив.И този дето си го снимал е доста стар ,щом е с марцочи конвенсионал.Но както и да е да е честита придобивката и да си я кара с кеф.
                      Пепи това е новата придобивка на Ренди.Като му казах,че мъжете,като почне да ги тресе критическата и ги избива на подмяна я на нова кола я на мотор,не остана много доволен

Коментар

До: Някой сблъсквал ли се е с тази марка?

Момчета помагайте. Двигателят на ворчето се скапа ( биела счупена на три , счупен цилиндър и счупено бутало ) . Не можем да намерим части. Някой има ли идея от къде може да се намерят.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Момчета помагайте. Двигателят на ворчето се скапа ( биела счупена на три , счупен цилиндър и счупено бутало ) . Не можем да намерим части. Някой има ли идея от къде може да се намерят.
                          Дай точен модел на двигателя... Ще търсим информация за съвместими части.

Коментар

Изключително малко съвместими части. Моли се да те чуе някой в италиянски форум.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Изключително малко съвместими части. Моли се да те чуе някой в италиянски форум.
                              Гоблин, ти си нашата надежда. Въпреки, че преди ти бях писал лично, на което нямах отговор, тайно се надявах да вземеш думата и да удариш едно рамо. Е сега дойде момента. Моля те ако знаеш нещо за части, цени и други подробности помогни. Моделът е 492 ( ако това е моделът де ) .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X