Ех още преди 1-2 години видях Пастрана с еднокоронна вилка и мъчеше пак някакъв скок, но вилката пак се строши.Сега като гледам нещо е осъвършенствана системата, но пак се троши.Все си мисля, че тези хора няма какво повече да измислят във фрийстайла и все виждам, че греша.Скоро явно ще видим бекфлип с барспин.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Те точно заради барспина май се мъчат да вкарат еднокоронна. Ма какво ще да е това зверско чело което ще издържи на такова натоварване.
По скоро бих искал да видя бекфлип теиллуип Ще е някакси сврх изродско
То даже и не падна на предната гума за да се счупи... представете си ако предната гума трябва да понесе целия удър какво ще се случи с вилката
Също така ми е интересно как са измислили да минава жилото за гаста за да може да върти кормилото
Това са пълни простотии и аз съм виждал Хамър,на който е откъсната гламината заедно с гумата и то на равно,ама това значи ли,че заводски на примерно всеки 100 километра къса главина !!! Това са такива единични случаи,които в повечето случаи са зависими от кадърността на механиците
Това са пълни простотии и аз съм виждал Хамър,на който е откъсната гламината заедно с гумата и то на равно,ама това значи ли,че заводски на примерно всеки 100 километра къса главина !!! Това са такива единични случаи,които в повечето случаи са зависими от кадърността на механиците
Ти знаеш ли изобщо кой е тоя дето е сгънал вилката ?
Коментар