Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОРОЧЕСТВА, КАРТИ ТАРО ИЛИ ЕНДУРО ГАДАНИЯ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОРОЧЕСТВА, КАРТИ ТАРО ИЛИ ЕНДУРО ГАДАНИЯ...

...Та пробуждам се тази сутрин от дълбока летаргия да не кажа , от " Сън в лятна нощ...", отварям форума, нещо отдавна непрактикувано от мен ( заради което бях многократно упрекван) и ...О,о,о...звездите ми го говорят...Виждам сънищата си и бляновете от преди една година сбъднати...Ето бляновете ... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=17 ...А ето и самото сбъдване... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...21&postcount=2 ...Леле,е,е, ...мед ми капе на СЪРЦЕТО , а на мотора масло от картера...Ендуро може да не съм карал много , но за ендуро съм си мислил от дете...и ето , стана...Има и друго обяснение на това всемирно чудо...При едно от последните ми карания на мотор и при едно от поредните ми падания във Рилско-планинско блато (уточнение - блато а не езеро...) май неволно докоснах нещо слузесто и зелено, но при създалата се обстановка не ми бе до изследвания на флората и фауната по Рила ами по-скоро изпсувах нещо като, ...м'ама му стара и на гьола и на тресавището , да си бях останал с приятели в Белоградчик по скалите и по поляните, щая да съм си цар...И не щеш ли еи го на ...сбъдна се "проклятието ми"...Сега вече разбирам , че слузестото и зелено нещо е била златната жаба, или жабата принцеса или ...забравил съм приказката вече...но няма значение...всичко стана...Знам, че свидетел на всичко горе казано ми е самия "Чинела" и не са измислици...а истина и той може да потвърди.... Които не вярва да ходи да кара по- Рила...Та с една дума за финал...ДОБРЕ ДОШЛИ В БЕЛОГРАДЧИК...МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО...
    Последно редактирано от Chinela; 04-09-08, 05:48. Причина: Неработещи линкове..

До: ПРОРОЧЕСТВА, КАРТИ ТАРО ИЛИ ЕНДУРО ГАДАНИЯ...

...Като казах пророчества та, снощи сънувах,че колеги от форума ми помагат да закарам мотора си " HONDA CRF 250 R" от София до Белоградчик, било с джип, ремарке или да ми услужат с такова...Резил ще бъде да присъствам в родния си град като зрител а не като оффроудър а ще се изложа и пред жена ми на която провалих отпуската и пропуснахме чартъра ,...но тя ще ми прости ( надявам се)...Имам джип с теглич, имам мотор и ето сега в 20.50 мин. се сещам , че нямам ремарке...освен на ръце и на крака съм падал маи и на глава...И все пак колеги ,ако някой може да помогне...ЩЕ МУ КАПНА МЕД И НА НЕГОВОТО СЪРЦЕ. ЗА ПО БЪРЗИ КОНТАКТИ :0886 68 17 17 АДА - ( Ангел)

Коментар

...Благодаря за интереса ...за 7 минути -20 посещения, прилича на нощните игри- ПОЗНАЙ ДУМАТА

Коментар

Аз ще ти дам ремарке! 0888 626926 Ангел

Коментар

Eй дз пък сънувах как мотора ми е готов за това събитие ама на. Ада аз тактично ще те помоля да посънуваш малко и моята мечта за момента. Поне на теб ти се сбъдват сънищата

Ако наистина стане чудо, дори ще ти се намърдам в ремаркето Ма не съм нагъл а
          Иначе събитието ще е великооо.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
            ...Благодаря за интереса ...за 7 минути -20 посещения, прилича на нощните игри- ПОЗНАЙ ДУМАТА
            Колега утре се организира разходка с ЦРФ- и , клас до 250сс !
            Срещата е на лукойла на Горна баня около 11:00. Ама най-добре звънни по тел.

Коментар

Благодарсвнни слова към Ангел,едно мъжко момче от форума...благодаря за ремаркето и маслото, но най вече за женската компания на двете мацки с които ме запозна и за лудия купон който направихме.И все пак ,...как се казваше русата мацка, че не се запознахме, - беше си тръгнала по-рано сутринта...

Коментар

...Истинската благодарност отново е (нямаше смисъл да го казвам) за големия приятел на ендуро спорта, за професионалния репортер (а сега и още по-добър с червения фотоапарат)и нах вече мой личен приятел - Чинела. С такъв финес, умело, тактично и на място изигра посредническата роля при уреждане на ремаркето, че само мога да го запозная с русата мацка...Благодаря .

Коментар

....И все пак ,...как се казваше русата мацка, че не се запознахме, - беше си тръгнала по-рано сутринта...
                  ....... че само мога да го запозная с русата мацка...Благодаря .
                  Сега ме хвърли в размисъл....как ще стане това.
                  Май пак ще трябва да правиш пророчества и да гадаеш на карти ТАРО...как ли се е казвала за да ме запознаеш..

Коментар

...Ти така и така не я познаваш , та ще мога да те запозная с която и да било ,... светли коси , сини очи, големи сини очи, много големи сини очи,огромни...извиняваи понякога се вторачвам...И все пак: Ти избора остави на нас...ами я кажи ,как Кака ще те среше след това у вас...

Коментар

Току що започна да ме разпитва по скйпа.. следи форума сериозно и с интерес.
                      Ееххх и ти си един приятел... Сега ще се наложи да преспя в комшийката.

Коментар

...Ти така и така не я познаваш , та ще мога да те запозная с която и да било ,... светли коси , сини очи, големи сини очи, много големи сини очи,огромни...извиняваи понякога се вторачвам......
                        Имайте напредвид, че на това ремарке се возят само Хонди. ....а за стюардесите си знаете

Коментар

Браво! Браво! Да са живи и здрави двамта адаши. Не съм вярвал, че в нашата обичана страна, пълна политика и сякакви гадни типове, можеш да намериш някой който да ти помогне. Да е жив и здрав superMAX, че е направил един добър жест, като е ослужил с своето ремарке. Дано да има повече такива хора като него!
                          Пази душата си, не гумите!

Коментар

А ето и прословутото ремарке на отбора на HONDA CRF RACING TEAM

Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X