Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпит КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изпит КАТ

Преди известно време отворих тема за категории А и М.
    1.Приемате ли за нормално като изкараш кат.Б автоматично да получиш и М,за мен лично е пълна простотия.
    2.И за двете категории изпита е идиотщина,с малки изключения/елементи/който биха били полезни, сътворена от олигофрени.
    ПАВКО
    0888802068

До: Изпит КАТ

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
    1.Приемате ли за нормално като изкараш кат.Б автоматично да получиш и М,за мен лично е пълна простотия.
    2.И за двете категории изпита е идиотщина,с малки изключения/елементи/който биха били полезни, сътворена от олигофрени.
    Разбира се че е нормално !!!
    Изпита за М категория е само листовки (проверяват дали знаеш правилника за движение по пътищата )
    Когато изкарваш Б категория минаваш листовки... Демек изпита за М...
    ....
    Системата не е създадена от улигофрени, а тези които изпалняват системата са подкупни алчни улигуфрени които мислят само за момента и не мислят в перспектива...
    Мисля че е време всички да проумеят че за всяко едно нещо в тази държава сме виновни самите ние...
    Държавата, Това сме ние !!!

Поздрави, Георги
    SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

До: Изпит КАТ

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
      Колега... мисля, че е време да накарат повечето от тези дето взимат "Б", преди това да минат и през "М" и през "А" и през болницата и реанимцията, че като стане въпрос за тъпи изпреварвания, маневри, паркирания и подобен боклук сигурно вече мога да напиша роман със случаи...

Иначе конкретно - НЕ не мисля, че листовките могат да те подготвят за това, което ти поднася родната действителност по пътя... Лоши пътища, безотговорни шофьори и откровенни шматки! Да не забравяме ниския център не тежеста на скутера и малките гуми! От това се пада идеално лесно - като по учебник!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X