Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kрай на 250-400куб,и разцвет на 600-тките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kрай на 250-400куб,и разцвет на 600-тките

.....дааа, говорим си тука с приятели за това тъпо законче за ограничаване на каранията ни в гората!! - и стигаме до извода че трябва да си вземем вече големи 600-750 кубикови ЕНДУРА за разходка по асвалтовите пътища на родината, тоо закон явно ще бъде гласуван ...щом го има в ЕС.,нема измъкване!!! - То може да им бягаме и да се разправяме ..ама каде отива кефа тогава....
    -ша махаме ХАРД-ендурата ..явно!!!! /ама дали ша има пазар/, и айде по живописните пътища на родината с забравените тежки коне:TRANSALP ,AFRICA,SUPERTENERE,F650, и т.н.

До: край на 250-400куб,и разцвет на 600-тките

Колега...
    няма да се оставя, някакъв задник да ми казва къде да карам! Още повече, че тези хора стават смешни само и с идеята да налагат подобен закон... Ще им се наложи да опашат цялата гора с ограда преди да спра! Съжелявам, но тая няма да я бъде...

Коментар

А пък ако стане много много сериозно, ще станем мотокросисти.Току виж може да излязат още наши момчета в чужбина по състезания.Да им превземем шампионатите.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Колега...
        няма да се оставя, някакъв задник да ми казва къде да карам! Още повече, че тези хора стават смешни само и с идеята да налагат подобен закон... Ще им се наложи да опашат цялата гора с ограда преди да спра! Съжелявам, но тая няма да я бъде...
        + 1

Пък и то не ние , вредим на горите , защото съм сигурен , че всеки един от нас гледа да опази околната среда . По тази логика трябва да спрат и излетите защото , точно след такъв излет идват големите боклици в гората . Ако нещо такова се гласува и се приеме в парламента , то значи нашата държава започва да става , све по и по неприятна за живеене ! Трябва да направим една потписка за тая рабора . Не може така да останат нещата . Или да се съберем пред парламента на стачка с моторите . Но това едва ли ще помогне , защото нашите управници са доказани Идиоти . И България винеги ще си остане фурнаджиска лопата в ръцете на "големите сили" , които толкова много зависят от нас , колкото и ние от тях , че ако спрем потока им от евтини китайски боклуци за Еврова , минаващи през Българи , ще започнат и нас да изслушват !
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Гледам, че някои колеги не са запознати.
          Затова пускам линкове от едноименната тема за популяризиране:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=192

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38095

За 10ти септември се организира протестен митинг пред НС.
          Последно редактирано от Жоро Донечки; 21-08-08, 12:06.

Коментар

..А може да открием тръпка и в дългите преходи с тежко ендуро ...по републиканската мрежа, и без това цената в момента на 250-кубиков хард- мотор надхвърля с 2000-3000 лв ,цената на една ХОНДА АФРИКА-ТУИН -която пък може да те отведе на другия край на света !!!
            - сега ако ни направят и да не можем да си караме на воля през осакатените и осечени вече гори ..грам нема и да се замисля минавам си на едно 2-цилиндрово ендуро....хайдеее, а да се кара на писта за мото-кросс си е направо скука!!! ....., но не знам ,ще видим дано не стане този законов АБСУРД

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
              ..А може да открием тръпка и в дългите преходи с тежко ендуро ...по републиканската мрежа, и без това цената в момента на 250-кубиков хард- мотор надхвърля с 2000-3000 лв ,цената на една ХОНДА АФРИКА-ТУИН -която пък може да те отведе на другия край на света !!!
              - сега ако ни направят и да не можем да си караме на воля през осакатените и осечени вече гори ..грам нема и да се замисля минавам си на едно 2-цилиндрово ендуро....хайдеее, а да се кара на писта за мото-кросс си е направо скука!!! ....., но не знам ,ще видим дано не стане този законов АБСУРД
              Колега... за Африка Туин не отричам - даже с един приятел точно така искаме да се разходим из България... просто не е това начина да ни карат да го правим...

Коментар

..а да се кара на писта за мото-кросс си е направо скука!!!
                Скука е когато нямаш издръжливост и се скапеш физически за 4-5 обиколки.
                Имаш ли даян за 30 минутно каране и стартирате ли няколко мотора на гонка хич не е скука, даже е голяма тръпка

Коментар

Да и според мен хич не си е скучно на пистата.Сам като съм карал найстина ми е малко тъпо и правя 3-4 обиколки, няколко самостоятелни скока и си ходя, но като има повечко хора е забавно да се правят стартове и гонки.Но си е и до човека де.

А относно големите ендуро мотоциклети ... еми то по асфалта е много хубаво щот.Пълно с идиоти който когато видят, че си с мотор насреща и си милят "аха тоя е дребен, ще мине в банкета па аз ще си изпреваря" ... и си изпреварват.Неприятно е когато в рамките на 15км примерно ти се случи няколко пъти.

Нека видим какво ще стане на срещата на Тъжа мисля, че беше и по нататъка как ще се развият нещата.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Нищо няма да стане на Тъжа.Това не се решава на местно ниво .В София е решението.

Коментар

..дано не им стане ,,играта,, с този закон все пак !!!!
                      -а каде можем и ние да подписваме тази подписка с/у този проетко-закон ????

Коментар

..дано не им стане ,,играта,, с този закон все пак !!!!
                        -а каде можем и ние да подписваме тази подписка с/у този проетко-закон ????
                        Първо подписка след това ще има и стачки .. и ще постигнем целта си/
                        На мен лично никога няма да ми забранят да карам из родните ни гори..
                        Ако се наложи ще приложа знанията ми от детствота на Стражари и Апаши...
                        Пък ако това не мине ще прилагаме " Ето ти 20 лева да се почерпиш за мое здраве... "

Струва ми се доста Нереално това че дори и да го приемат този закон мислят че ще се намери някой който да се откаже от хобито си и ще спазва този толкова глупав закон...
                        SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Абе какво сте се скосили толко бре по асфалтите недават пък и във гората тая НЯМА ДЯ СТАНЕ Никой не може да забрани дане караме в гората

Коментар

Колеги, нямам намерение да се крия цял живот - много хора платиха доста пари за мотори, които са преработени да отговарят на еко нормите, и в последствие платиха още за да ги дотунинговат до по-караемо положение - т.е. дадоха една кола пари за да не ги закачат, а сега с лека ръка пак ги превърнаха в престъпници!!!

Коментар

Колеги,я ми опишете ситуацията ,как 2-3 горски спират 10-15 мотористи с каски от който те не могат да се познаят,и кал по моторите,от която и на тези който имат номера не се виждат.1.подробност-горския взима 350-400лв.и му пука че през неговия район ще минат за 5мин. някакви мотори.Той си гледа нарушенията в гората че му висят на задника.2.подробност-той си гледа някаква дребна гяволийка да изкара за деня 50лв.3.подробност-полицаите си имат достатъчно работа по пътя,пълен с луди,за да литнат по горите.Според мен този закон ще е като със закона за варенето на ракия.Има го заради Европа,но традициите са силно нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X