Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали избрах правилният мотор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали избрах правилният мотор ?

Здравейте на всички фенове на кросовите мотори.

От скоро съм собственичка на Honda CRF 250 и бавно, но сигурно навлизам в дебрите на мотокроса и ендурото.
    До преди 2 седмици не бях карала дори скутер в живота си, но благодарение на zbytsam и h1 вече съм доста навътре в нещата.

Притеснявам се единствено да не ми стане малък след време, което да създаде предпоставки за смяна на машината. Смятате ли, че съм избрала подходящ за мен мотор за моите 52 килограма и ръст 170см? (само да не почнете сега да ме молите и за снимки хихи)

И друго нещо. Посъветваха ме да си купя качествена екипировка и си взех такава на марката THOR. Интересува ме дали това наистина е най-добрата защото не искам да се излагам ако ме види някой познат.
    Благодаря

До: Дали избрах правилният мотор ?

Снимки???

Шегувам се.
    Първо честито за мотора.Не мога да ти кажа дали ще ти стане малък, нямам опит с такива мотори, нямам и база за сравнение, но и да ти стане малък не виждам какъв е проблема да го смениш.Екипировката ... хм Тор незнам дали са най-добрата марка, но поне за мен определено са от най-добрите.Лично аз карам с екип Тор (имам два) и мисля и занапред да си копувам Тор.(Е аз карам със старите модели де, на разпродажби намалени)Няма нищо за излагане дори да не си с най-доброто, все пак си с екипировка.И пак да кажа, за мен Тор са си едни от най-добрите.В този бранш ми се струва, че е доста трудно да се каже "да, еди си кой е най-добрия".
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Мотора е чудесен,ама ти не се отдавай на суетност,тя некара мотора.Преди 3-4 години Митков май печелеше състезанията с такъв мотор и все си мисля,че след 5 години ще ти е малък Честито и безаварийно каране.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Penelopepitstop Преглед на мнение

От скоро съм собственичка на Honda CRF 250 и бавно, но сигурно навлизам в дебрите на мотокроса и ендурото.
        До преди 2 седмици не бях карала дори скутер в живота си, но благодарение на zbytsam и h1 вече съм доста навътре в нещата.

Притеснявам се единствено да не ми стане малък след време, което да създаде предпоставки за смяна на машината. Смятате ли, че съм избрала подходящ за мен мотор за моите 52 килограма и ръст 170см? (само да не почнете сега да ме молите и за снимки хихи)

И друго нещо. Посъветваха ме да си купя качествена екипировка и си взех такава на марката THOR. Интересува ме дали това наистина е най-добрата защото не искам да се излагам ако ме види някой познат.
        Благодаря
        Честито , а както ти обещах , ако тоя мотор ти стане малък в близките 2 години -лично аз ще отида и ще ти купа един 450 кубиков.

Коментар

Честно казано , мисля че за първи мотор може и да ти е прекалено нервен и да те откаже даже. Зависи естествено до каква степен си луда и натренирана да падаш и да търпиш контузии. Машината е шампионска. Аз лично съм взел за дъщеря ми ХТ225 на ямаха , но тя е по-нисичка от тебе и малко по-тежка но пък кара от 95та. И пак пада. Е всички падаме.

Карай безаварийно. Честито.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
            Честно казано , мисля че за първи мотор може и да ти е прекалено нервен и да те откаже даже. Зависи естествено до каква степен си луда и натренирана да падаш и да търпиш контузии. Машината е шампионска. Аз лично съм взел за дъщеря ми ХТ225 на ямаха , но тя е по-нисичка от тебе и малко по-тежка но пък кара от 95та. И пак пада. Е всички падаме.

Карай безаварийно. Честито.

За лудостта и ще се убедиш след иззвестен престой от нейна страна във форума.Само мога да кажа, че на мен ми идва няколко идеи по-луда. Два часа съм я убеждавал , че 250 и е достатъчен, защото искаше 1000 кубика , след това 450 , като разбра че 1000 няма.

Коментар

Penelope а погледна ли това, мисля че за теб е правилния мотор

че няма 1000 няма, ама този е 700 кубика и то 2тактов, нищо и никакви си 78 коня
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

От скоро съм собственичка на Honda CRF 250 ....
                Притеснявам се единствено да не ми стане малък след време...
                Два часа съм я убеждавал , че 250 и е достатъчен, защото искаше 1000 кубика , след това 450 , като разбра че 1000 няма.
                Охх Котьооо! Дай снимки! - така щяха да те посрещнат в един друг мото-форум

Добре дошла във форума! Има какво да научиш тук - така ще те посрещнем тук

Щом Збитият е твоят лъв, бъди сигурна, че в нищо не си допуснала грешка!

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Щом Збитият е твоят лъв, бъди сигурна, че в нищо не си допуснала грешка!
                  До момента, в който решиш да въртиш бекфлип без екипировка

Шегичка Збит

Иначе честито за мотора - и аз исках такъв при положение, че съм почти 80 кг., но не стигнаха парите.
                  Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                    Честито , а както ти обещах , ако тоя мотор ти стане малък в близките 2 години -лично аз ще отида и ще ти купа един 450 кубиков.
                    Значи сега ще ви дам пресен пример от преди два дена.
                    Нашето момче Теодор Тотев кара Ямаха 450, но на тренировка в Девна се чупи и блокира колянив вал.Проблема е сериозен и не може да се реши за кратко време.Негов колега от Б лиценз му услугва с мотора си, който е 250куб и Теодор побеждава в Класа OPEN-A,който е за машини 450.Ако някой не вярва може да провери.
                    Та с това искам да кажа че Хонда CRF 250 изобщо не е за подценяване и никък не е слаба.В наточен вариант е около 40 конски сили,което ще рече че е по силен от Ямаха ВР-450.Само да има кой да дава газ,яко.

Коментар

В Събота ще те изпитвам дали ще станеш МРК стайл
                      Имаш моят гллас, защото си ми симпатична и си манекенка и бавно,но сигурно почвам да се влюбвам като Митака в ламарина..
                      [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Penelope а погледна ли това, мисля че за теб е правилния мотор

че няма 1000 няма, ама този е 700 кубика и то 2тактов, нищо и никакви си 78 коня
                        Чета и се чудя - къде съм тръгнала аз с мойта 85-ца...

Коментар

Благодаря
                          Кои взе R или X ?
                          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                            Кои взе R или X ?
                            С кросов R е. Що не се разходиш да го видиш ?

Коментар

Къде се намира?
                              MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X