Моля за малко информация ! Дойде ми времето да купувам по -голям мотор, згоден за пътуване и искам да попитам, къде в Дупница има магазин с по голям избор на мотори. Защо точно в Дупница ще се запитате, защото според хорските приказки, там има най- голям избор на мотори ,а аз в другиден се прибирам от там. Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Магазин за мотори в Дупница-Кюстендил
Свий
X
-
До: Магазин за мотори в Дупница-Кюстендил
В Дупница има доста места , където се продават мотори, но единсвеното такова , което е оформено като типичен магазин е въпросната "Мотомания". Останалите са под формата на добре познатите ни автокъщи - заграден парцел или навес пълен с коли и мотори. Мотоманията е добър избор като цяло. Има доста мотори, много от които са наистина добри. Има доста и допълнителни екипировки и аскисоари, както и нови части. Проблема е , че не е от ефтините магазини. Другият проблем е че му правеха ремонт до скоро и не съм сигурен дали вече работи. Утре ще проверя. На практика магазина работи но не на споменатото място при автогарата(старата), а най вероятно стоката и моторите са разхвърляни тука там. Имам номера на собсвеника на магазина. 0887787811 Казва се Светльо(Ако не се лъжа от Светлозар). Номера го имам одавна и не знам дали е актуален. Ако утре не е късно ще ти дам още информация.
Останалите търговци са пръснати из целия град и околностите. Един от тях е точно срещу споменатата Мотомания. Има доста мотори.
Успех!
Коментар
-
Колега в "Милано" тоест "Дупница" има мотори колкото искаш и каквито искаш но са на многу високи цени и има даже някой който са ужасни но на мноого високи цени но все пак се и намират някой добри но от човек е по добре да си вземеш мотор поне е подържан малко то малко.LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE
Коментар
-
Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнениеКолега в "Милано" тоест "Дупница" има мотори колкото искаш и каквито искаш но са на многу високи цени и има даже някой който са ужасни но на мноого високи цени но все пак се и намират някой добри но от човек е по добре да си вземеш мотор поне е подържан малко то малко.
Коментар
-
Абе един колега си беше написал табелка на сервиза/магазин - ХУБАВИТЕ И ЕВТИНИ МОТОРИ СВЪРШИХА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ.
До колкото знам най-богат избор има при Емо. Но той всъшност се намира в кв/с. Яхиново до Дупница. Като влезеш в селото питай. Всички го знаят.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеАбе един колега си беше написал табелка на сервиза/магазин - ХУБАВИТЕ И ЕВТИНИ МОТОРИ СВЪРШИХА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ.
До колкото знам най-богат избор има при Емо. Но той всъшност се намира в кв/с. Яхиново до Дупница. Като влезеш в селото питай. Всички го знаят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеИ каде са по евтини?
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеВ Америка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар