зимата се чудеь какво да стегна по моя dr600.Решиь да го поразглобя,малко да му заваря рамчицата да пръсна сас бойца тук там да сменя некоя друга част.Според вас заслужава ли си това начинание. ето какво се получи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заслужава ли си? Освежаване на DR600
Свий
X
-
До: заслужава ли си
колега шяпка ти свалям за това което си направил
и ДА заслужява си бъди на 100% сигурен
аз лично си мисля тази зима да направя същото нещо като тебе ама сега нмого ми се кара и гледам само да позакърпвам това онова и така до зиматаДа се откажеш е лесно,да успееш е трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от deio Преглед на мнениезимата се чудеь какво да стегна по моя dr600.Решиь да го поразглобя,малко да му заваря рамчицата да пръсна сас бойца тук там да сменя некоя друга част.Според вас заслужава ли си това начинание.браво!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеДейка, ако си вземеш XR и го гледаш толкова, колкото тоя DR, ще го имаш вечно
Коментар
-
Защо пък да си взима ХР ?!?На Сузана , какво и е ?!? В такива ръце , всеки мотор ще е вечен !!
Браво за мерака , който си отделил за този мотор ! Като знам , каква мъка е в разгара на сезона , мотора да ти е в бокса поради авария ... пък да си го разглобиш , така без авария , само за рециклиране ...! Евалата , найстина евалата !
Двигателят , с какво си го боядисвал
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар