Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правилно ли е според вас - да се смени мотора от 125сс ендуро на 650сс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Правилно ли е според вас - да се смени мотора от 125сс ендуро на 650сс

Здравеите искам да ви попитам вас да си кажете мнението да влеа малко акъл на един прител които е карал 125с.с. мотор до сега и то точно 2 седмици и сега иска ендуро 650 или 600с.с кажете според вас правилно ли е и какав е подходящ мотор ендуро за него като се има напредвид че си е по тежак кам 120килограма си е момчето и 2-тактовите ги исклучваме.
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: ПРАВИЛНО ЛИ Е СПОРЕД ВАС

Щом иска по-мощен мотор, явно 125-чката му е слабичка за килограмите .
    Според мен, той сам трябва да си прецени дали има опит, за да си вземе 600-650 кубиково Ендуро, защото 2 седмици не са много време!
    Но за тези 120кг не мисля, че нещо от сорта на Хонда Хл, Хр или пък Доминатор ще са му тежки!

Според мен той сам трябва да си прецени какъв мотор ще му е подходящ!

Успех
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Той ако е 120 кг само мусколна маса и 1000сс няма да му прави проблем , ама ако е с бирено коремче като мен и без никъв опит , по-добре е да си вземе някой по-лек мотор и не много рязък . Нещо от сорта на Хонда ХР 400 , Сузана 350 , Ямаха ттр 350 и тн ... Всъщност , за какъв стил на каране става въпрос . Ако си е за ендуро в гората , изключваме веднага моторите от типа на Доминатора
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

В гората караме и е 120 не мусколна маса

П.С доминатора си е добар мотор за в гора кат се преобрази разбира се с висок калник кросови гуми и т.н

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
          П.С доминатора си е добар мотор за в гора кат се преобрази разбира се с висок калник кросови гуми и т.н
          Ето снимки на един Пич (с главно "п" ) от Чепеларе, който е г/д на същите килограми и неговият обезкостен Доминатор, който изобщо не е като обикновенните Доминатори и за гората си е просто перфектен!
          Прикачени файлове
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Даа просто перфектен

http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=13
            MG RACING

Коментар

А е за тва става вапрос преродениа доминатор нека е лооош па после да викат че не стаа за в гората .

П.С е нека се варнем на темата

Коментар

Вапреки че на тези снимки доминатора ми изглежда доста малак
                Последно редактирано от iva_kx; 06-06-08, 09:46.

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
                  Вапреки че на тези снимки доминатора ми изглежда доста малак
                  Защото и човека върху него е от "дребничките".

Коментар

До: Правилно ли е според вас - да се смени мотора от 125сс ендуро на 650сс

Да грабва нещо голямо, според мен ако умерено дава газ няма да има проблеми. Аз от Балкан 50 направо на Сузи ДР 800 се метнах а и аз съм 120кг

Коментар

Първоначално публикуван от kbuchvarov Преглед на мнение
                      Да грабва нещо голямо, според мен ако умерено дава газ няма да има проблеми. Аз от Балкан 50 направо на Сузи ДР 800 се метнах а и аз съм 120кг
                      Балкана ли те возеше или ти го носеше.

П.п Маитап бе маина.Ама наистина ми е интересно дали е вървял(БАЛКАНА ДЕ)

Коментар

Е вървеше я.. на равно 50 вдигаше И още щях да го карам ама му се преебаха скоростите(с долни беше) и го скрапирах

Коментар

Не виждам кое може да е нередно тук. От значение е и финансовите способности. Примерно аз нямаше как постепенно да овеличавам кубатуратаи за това от Балкан 50 се качих на 600 кубикова машина и съм на 18
                          [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Той ако е 120 кг само мусколна маса и 1000сс няма да му прави проблем , ама ако е с бирено коремче като мен и без никъв опит , по-добре е да си вземе някой по-лек мотор и не много рязък . Нещо от сорта на Хонда ХР 400 , Сузана 350 , Ямаха ттр 350 и тн ... Всъщност , за какъв стил на каране става въпрос . Ако си е за ендуро в гората , изключваме веднага моторите от типа на Доминатора
                            +1

И защо изключвате 2Т??????

Тия доминатории......наистина стават за в гората, но по ПЪТЯ в гората!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Защо толкова го мразите Доминатора какво му има на мотора супер е мотора аз моя си го карам и цент проблем не ми е правил колегата е със 125 не е имало място кадето да не мога да мина със него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X