Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за мотор без документи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам едно просто Въпросче

Колеги тука не става въпрос за тунингован WR250. Кой ще тръгне да го краде тоя мотор? И защо? Като си знам чалъмите по мотора, само аз мога да го подкарам за повече от 50 метра. И какво го нищим това - пич ако искаш да почнеш от някъде - купи си мотор! Най-малкото ще разбереш какво търсиш със сигурност - дали е удобство, дали е по-силни усещания... Без да пробваш няма да знаеш! Айде успех и ако се решиш драсни някой ред в "Да се похваля".

Коментар

До: Въпрос за мотор без документи

И аз се чудя за мотор без документи (,който е внесен така, но не е краден). Масово по-старите кросаци нямат никакъв документ, даже съм виждал кросаци, които нямат насечени номера нито на двигателя, нито на рамка. Спомням си, че някой ми разказва, че са го спрели така куките и са му конфискували моторчето, написали са му актове за нарушенията и след проверка установили, че моторчето не е крадено и му го върнали и му дали някакъв, не знам точно какъв документ, че не е краден. Истина ли е това, има ли някой по-запознат?
      Последно редактирано от viki terzieva; 27-12-09, 10:15.

Коментар

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
        И аз се чудя за мотор без документи (,който е внесен така, но не е краден). Масово по-старите кросаци нямат никакъв документ, даже съм виждал кросаци, които нямат насечени номера нито на двигателя, нито на рамка. Спомням си, че някой ми разказва, че са го спрели така куките и са му конфискували моторчето, написали са му актове за нарушенията и след проверка установили, че моторчето не е крадено и му го върнали и му дали някакъв, не знам точно какъв документ, че не е краден. Истина ли е това, има ли някой по-запознат?
        Колега, това са пълни глупости. Трябва да знаеш, че вземат ли ти мотор без документи, няма връщане. Остава си в полицията вечно, но ако имаш поне фактура или митническа декларация, не могат да ти го вземат. А за мотор без номера на рама и двигател не съм чувал. Поне на рамата трябва да има заводски номер.
        Последно редактирано от viki terzieva; 27-12-09, 10:51.
        [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
        ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Това ме интересуваше, значи мотор без документи не със сигурност вече. А за кросака, на рамката може и да е била премахната "изкуствено" табелката, но двигателят беше "девствен" отвсякъде....
          Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 08:24.

Коментар

За подменен законно номер на рама с издаден за това документ от фирма-производител колега остана на сухо за 2 (две) години, а през това време МПС-то гниеше на открито на паркинг на МВР. За МПС без номер няма шанс да си го вземеш обратно. С мотор без документи ако те спрат и са стриктни - изгаряш на 100% в най-добрия случай само с мотора, а в по-лошия ще ходиш да даваш обяснения периодично доста време. В това число не влиза "картотекирането" ти в съответното РПУ, което впоследствие също ще ти е проблем.
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X