Ее Пацо видяхме го най-накрая тоя твоя малкия Айде доведи го на Враца да го видим и на живо не само на снимки.Да е жив и здрав малкия и да се научи да катери отвеси,като баща си,но с по-малко каваци.
Здравейте, искам да попитам понеже в клас 65 куб. започват да се състезават от 7 годишни ни предстои малко по сериозно да се занимаваме с малкия. Искам да попитам предстои ни да търсим треньор или мото клуб...дайте съвет как да процедираме. Ще се радвам на препоръки или да се свържем с някой треньор или клуб.
Здравейте, искам да попитам понеже в клас 65 куб. започват да се състезават от 7 годишни ни предстои малко по сериозно да се занимаваме с малкия. Искам да попитам предстои ни да търсим треньор или мото клуб...дайте съвет как да процедираме. Ще се радвам на препоръки или да се свържем с някой треньор или клуб.
Мартине, създадох нова тема в правилния раздел.
Така ще бъде видяна от повече хора свързани с мотокроса, за да ти помогнат.
Ето линка - Търсим клуб и треньор за малкия
А ти междувременно напиши подробности от къде си и т.н.
Мартине, създадох нова тема в правилния раздел.
Така ще бъде видяна от повече хора свързани с мотокроса, за да ти помогнат.
Ето линка - Търсим клуб и треньор за малкия
А ти междувременно напиши подробности от къде си и т.н.
да пусна и аз някоя снимка...големият ми син започна тази година да кара,даже вече се състезава и професионално.справя се много добре като за първа година,даже вече сме в десятката.ама пусти финансидогодина може и да не кара.ето някоя снимка
и пъвата ни купа,на второ място е той.
и накрая по-малкият ми син ,който както се вижда е закърмен на мотора
Коментар