Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малки Мотористи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малки Мотористи

За сега се вози,но след време знае ли се
    Прикачени файлове
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Здравейте, предстои ни смяна на мотора. Някой може ли да даде съвет на кои 50 куб. машини да заложим. Ние сме се спрели на Yamaha pw50 i KTM 50 SX. Ще се радвам ако някой помогне в избора.

Коментар

здравейте доста често преглеждам форума, но не пиша. аз също съм от малките(на 13 съм) карам атв Shineray 200cc, но скоро мисля да минавам на по-голям клас радвам се че има хора които да разбират и помагат на децата да се усъвършенстват, а не да им се присмиват и да им казват "абе малчо какво се правиш на голям моторист, като не можеш да караш" Евала за вашата толерантност !
        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Има и още по малки мотористи....PLAY
          А стига бе, направо не е за вярване !
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Всички сме били малки.УСПЕХ.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Zaimov Преглед на мнение
              Здравейте, предстои ни смяна на мотора. Някой може ли да даде съвет на кои 50 куб. машини да заложим. Ние сме се спрели на Yamaha pw50 i KTM 50 SX. Ще се радвам ако някой помогне в избора.
              SX-са е много по-спортен от модела на Ямаха.
              Окачването му е класи над това на PW-то...Ако малкия вече е стабилен на мотора и развърта ръчката от 50сс моделите само КТМ са на ниво... Другата марка читави спротни мотори в тоя клас(дори по-добри от КТМите) са американските Cobra http://www.cobramotorcycle.com/v3_default.asp
              Имат жестоки модели, вкл. и супермото версии, а също и детски ATV-та, единственият производител в света на ИСТИНСКИ детски АТВта
              И най-хубавото в случая е че в България вече си имаме официален вносител на Кобрата... Човекът е във форума, ако ти е нужна повече информация той ще помогне.

Коментар

И още едно предложение- http://www.metrakit.es/vehiculos.php
                [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                  е това вече ме разби тоя трябва да е голям фен
                  CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    SX-са е много по-спортен от модела на Ямаха.
                    Окачването му е класи над това на PW-то...Ако малкия вече е стабилен на мотора и развърта ръчката от 50сс моделите само КТМ са на ниво... Другата марка читави спротни мотори в тоя клас(дори по-добри от КТМите) са американските Cobra http://www.cobramotorcycle.com/v3_default.asp
                    Имат жестоки модели, вкл. и супермото версии, а също и детски ATV-та, единственият производител в света на ИСТИНСКИ детски АТВта
                    И най-хубавото в случая е че в България вече си имаме официален вносител на Кобрата... Човекът е във форума, ако ти е нужна повече информация той ще помогне.
                    Благодаря много за информацията и ние се бяхме ориентирали към КТМ. Бях събрал информация и за Кобра, но сега щом има вносител това е чудесно, ако може да направим връзка с него да коментираме някои неща, като цени и части и подръжка и др. 'е бъде чудесно. Ще чакам за връзка с вносителя. Поздрави.

Коментар

Аз имам китайски мотор искам да го сменя с по голям хубав качествен и ако можете да ми погнете да ми намерите нещо по евтино.

Коментар

Ето и бебе-то на което съм кръстник . Същия е като брат си и кръсника си .
                        Прикачени файлове
                        Силвестър Георгиев
                        МК "Безделниците" Своге
                        Suzuki DR250S

Коментар

ето малко снимки от мен (малки мотористи все пак )
                          Прикачени файлове
                          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Извинете,че се повтарям,но нещо не успях да кача снимките.
                            Прикачени файлове
                            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Здравейте, предстои ни вече по сериозно и професионално да започнем да се занимаваме с мото кроса и имам няколко въпроса. Дали е удачно за момчето ни да направим собствен мото клуб или тук в Варна има да го запишем там, идеята ми е заради спонсорите понеже вече има няколко по големи фирми, които ще отделят парички и ще го спонсорират. Кой вариант според вас е по добрият?

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                                Колеги мисля че на повечето от нас децата обичат моторите.Някой дори се учат да карат.Нека тук прикачим техни снимки и клипчета,за тях ще бъде много готино да присъстват в нашия Форум. Ето го мойто диваче тук http://www.vbox7.com/play:b372565b
                                Мойто диваче и то откри сезона за тази година.Много ми е кеф когато има желание да се окаля до ушите.
                                Прикачени файлове
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X