Най-накрая, след 2 месеца тежки мъки и силни напъни нашата колежка Ели - Kringster (човека, превел най-много статии в този раздел) се сдоби с почти нов КТМ 85 SX и влезна с пълна сила в отбора на портокалчетата.
Ето и малко снимки от първия допир на Ели с мотора и земята

Уроци по катерене върху двуколесно возило. Може да ви е смешно, но на нас ниските жени ни е трудно да си вдигаме краката чак толкова високо

Или поне ни трябва малко време да свикнем...

Уроци по тръгване.

Спирането го оставихме за другия път

Втория урок е "как да запаля и тръгна с мотора без да гледам педалите"

маста Иво прави демоснтрации на майсторско каране, пушейки.
Ели кима усърдно.

Ели, справи се чусдесно! Всяко начало е трудно. Добре си спомням моите първи стъпки (защото бяха съвсем скоро
) и много добре разбирам с какво се сблъскваш и колко ти е трудно и едновременно с това незабравимата еуфория... Не се безпокой, ще става по-лесно и по-приятно с всеки изминал ден.
Помеждувпрочем него ден лично аз регистрирах първото падане с моторетката на Ели и си позелених задника
Да ми е честито 
Честито бойно кръщене и да се стягаш, че следващия урок е "спиране без непременно падане" и те вкарваме в гората
Ето и малко снимки от първия допир на Ели с мотора и земята

Уроци по катерене върху двуколесно возило. Може да ви е смешно, но на нас ниските жени ни е трудно да си вдигаме краката чак толкова високо

Или поне ни трябва малко време да свикнем...

Уроци по тръгване.
Спирането го оставихме за другия път

Втория урок е "как да запаля и тръгна с мотора без да гледам педалите"

маста Иво прави демоснтрации на майсторско каране, пушейки.

Ели, справи се чусдесно! Всяко начало е трудно. Добре си спомням моите първи стъпки (защото бяха съвсем скоро

Помеждувпрочем него ден лично аз регистрирах първото падане с моторетката на Ели и си позелених задника

Честито бойно кръщене и да се стягаш, че следващия урок е "спиране без непременно падане" и те вкарваме в гората

Коментар