Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново попълнение в женския отбор ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ново попълнение в женския отбор ;)

Най-накрая, след 2 месеца тежки мъки и силни напъни нашата колежка Ели - Kringster (човека, превел най-много статии в този раздел) се сдоби с почти нов КТМ 85 SX и влезна с пълна сила в отбора на портокалчетата.
    Ето и малко снимки от първия допир на Ели с мотора и земята

Уроци по катерене върху двуколесно возило. Може да ви е смешно, но на нас ниските жени ни е трудно да си вдигаме краката чак толкова високо

Или поне ни трябва малко време да свикнем...

Уроци по тръгване.

Спирането го оставихме за другия път

Втория урок е "как да запаля и тръгна с мотора без да гледам педалите"

маста Иво прави демоснтрации на майсторско каране, пушейки. Ели кима усърдно.

Ели, справи се чусдесно! Всяко начало е трудно. Добре си спомням моите първи стъпки (защото бяха съвсем скоро ) и много добре разбирам с какво се сблъскваш и колко ти е трудно и едновременно с това незабравимата еуфория... Не се безпокой, ще става по-лесно и по-приятно с всеки изминал ден.

Помеждувпрочем него ден лично аз регистрирах първото падане с моторетката на Ели и си позелених задника Да ми е честито

Честито бойно кръщене и да се стягаш, че следващия урок е "спиране без непременно падане" и те вкарваме в гората
    Последно редактирано от iva_kx; 23-05-08, 14:57.
    DCRT®

До: Ново попълнение в женския отбор

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Може да ви е смешно, но на нас ниските жени ни е трудно да си вдигаме краката чак толкова високо
    Свиква се

А на Ели пожелавам приятно учене.
    Не познавам хора, които да са се родили научени на дадено нещо
    Както беше казал някой колега ... който не кара, той не пада
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Браво на девойчето - нека се учи!
      Успехи и по-малко (и по-леки) падания...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Браво на Ели! Да продължава упорито с тренировките! Попаднала е на правилния мотор и на правилния инструктор! При последователност и старание, предричам скорошен голям напредък
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Засега само се капичваме от място
          С бойните възгласи оп оп опааа оу
          DCRT®

Коментар

Упс!Някой говореше нещо против скутерите ,МАЙ!
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Хвала за ентусиазма и желанието!!!!!
              Браво на девойката,лека-полека ще стане.
              Успех!
              Последно редактирано от ЕМО; 23-05-08, 17:11. Причина: неграмотност
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Браво на Ели!Се така да продалжава упорито и един ден ще се кефи из горите като нас.Пожелавам и успех и по малко падания.........въпреки че това е неизбежно както всички знаем.

Коментар

Браво на Ели ,ще стане.То в дамски ръце всичко става.Нали Ивке?

Коментар

Ако пък съм предполагал че Kringster е жена убий ме
                    Ива колко жени има още във форума а
                    Тука в дълбоката провинция само от слухове чуваме какви ги творите по софийско
                    Много ме радва това че все повече жени се присъединяват към ендурото и кроса и рамките започват да се разчупват а току виж и станало мода в един момент ама нека нека

Много се радвам за Ели и и пожелавам много голямо удовлетворение от спорта
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

След едномесечна пауза, днес най-сетне пак покарах! Ивка беше така добра отново да ми прави компания и... да ми пали мотора

Неприятното беше, че на няколко пъти ми пада кик-стартера и на поредния такъв случай решихме, че не е здравословно да дърпаме повече дявола за опашката, та не стигнахме крайната дестинация.. (..май това вече е за темата за оплаквания ). Така че щракнахме няколко снимки да отбележим постижението до момента и си потеглихме на обратно. Живот и здраве - утре пак
                      Прикачени файлове

Коментар

Току що ми бе дадено обещание от нашия лъв Евгени, че ще дойде утре да ни пали моторите и да ни съпроводи до пистата
                        Лъве, праи му сметката ако се отметнеш
                        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                          Току що ми бе дадено обещание от нашия лъв Евгени, че ще дойде утре да ни пали моторите и да ни съпроводи до пистата
                          Лъве, праи му сметката ако се отметнеш
                          Не казах това, казах че ще помисла как да дойдете да карате на Шопландска територия.

Коментар

Вчера карах и с двете момичета(не съм играч,не) и колкото новото момиче караше добре,стегнато,продължително,агресивно и с теника,толкова съм разочарован от ива.Как нямах пръчка наблизо да я замерям.
                            Тъкмо обяснявам на новото момиче какъв играч съм и колко много разбирам от мотокрос и каране на атв, как по принцип си права бек флип като "добър ден", обаче точно днес не мога, защото имам една пачка пари в джоба и ме е страх да не падне от него и Ива пре..а всичко.

Караме си ние 400 - 500 метра и решихме да си починеме.В почивката, която траеше около 2 часа,аз показах дрифтове с атв -то , като държа да отбележа, че бях застанал с поза тип Спасител от "Спасители на плажа" като пилотират джет. Направих няколко много сериозни дрифта, а по лицето на новото момиче се изписа възхищение и любов. Слезнах , да си почина и съвсем на майтап предложих на Ива и тя да се пробва да дрифти на трудната поляна с вискоа до коленете ми трева.За мой голям ужас Ива се качи и дрифти.

Е питам аз, такава приятелка ли ми е Ива-открадна ми номера пред мацката и ми го повтори-как може да ми забие такъв нож в гърба?

Съфорумци,подкрепете ме и изкажете възмущението си от Ива, най-малкото защото тя може да извърти този номер и на вас.

Коментар

Да, даже на Ели толкова повече и хареса моето изпълнение, че веднага хвана камерата и го снима

https://htftp.offroad-bulgaria.com/K...e/CIMG0011.AVI
                              DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X