Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправяне на кормило

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изправяне на кормило

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
    да попитам защо после трябва да се сменя алуминиевото ?

Мотора съм го обръщал наопаки и кормилото стана като на пистарките и е с тая пейка се изправи и до сега си карам и нямам проблеми.
    Ако си забелязал - твърдите материали се чупят лесно. Примерно един твърд стоманен тел като го огънеш няколко пъти и се чупи а ако пробваш с мек железен тел същия номер, ще има доста пъти да огъваш докато се пречупи.
    С алуминия историята е същата. Като е огъне два пъти и вече има образувани микропукнатини в мястото на огъване. После от вибрациите и натоварването тези микро пукнатини започват да стават по-големи и да се съединяват, и в един момент "ПРАС" нещото става на две неща
    Та ако държиш на здравето и живота си, започваш да търсиш ново кормило. Ако смяташ, че не напъваш много кормилото като караш - може и със старото, ама не е разумно
    2010 CRF 250 R

Коментар

Ей момчета с това шега не бива .Димитър го е казал много ясно.Аз ще ви го покажа налично,но много жалко че кръвта по кормилото не стои.
      С това кормило на моя стария мотор едмо момче си счупи крака и си сряза ръката.Вижте каква е структората на материала и преценете дали може да се огъва.

Не си правете майтап с тези работи,защото не са за майтап.Ако се счупи с голяма скорост и ви остане в ръката, какво правим тогава.Ако оживеем псуваме!!!

Коментар

Към Димитър : Да,знам за материалите. Работя с инструменти и знам колко е важно да са от хубав материал, както хубавите шестограми, които не се огъват като ментетата.

Към p.djartov : Това кормило Ацербис не е алуминиево като моето, нали?

Извода е ясен,ще търся ново кормило от дебелите. Благодаря за отговорите
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
          ...
          Има едно желязно кормило в повече у нас, някой ако му трябва ...
          ако ти стои още кормилото съм заинтересован... какво да се разберем, ще го пращаш ли

Коментар

Първоначално публикуван от Veso_Off Преглед на мнение
            ако ти стои още кормилото съм заинтересован... какво да се разберем, ще го пращаш ли
            Да беше оставил някакъв телефон поне ... така на кого да го пращам
            2010 CRF 250 R

Коментар

0899235433 - Веско... звънни да се разберем...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X