Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправяне на кормило

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изправяне на кормило

въпроса ми е от къде мога да си купя опашка за Хонда Цр500 и колко пари е горе-долу и има ли начин да изправя кормило рентал?
    Благодаря предварително!

До: Кори за Хонда

За изправяне на кормилото знам само 2 начина.

1- Използваш тръба и мускули....резултата е почти задоволителен.
    2- Купуваш ново.......................резултата е фантастичен

Коментар

Рентала ако е огънат малко може и да се изправи но не е желателно защото този тип алуминий не поддава особено много, ако пък е яко сгънат се троши като стъкло при по-голям напън.
      Дори да го изправиш недей рискува да караш с това кормило защото се троши в движение
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Рентала ако е огънат малко може и да се изправи но не е желателно защото този тип алуминий не поддава особено много, ако пък е яко сгънат се троши като стъкло при по-голям напън.
        Дори да го изправиш недей рискува да караш с това кормило защото се троши в движение
        краси а ако се нагрее
        crf450 supermoto

Коментар

Ако се нагрее този материал след това не е същия като здравина и пак не става.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Изправяне на кормило

- Използваш тръба и мускули....резултата е почти задоволителен.

и аз стигнах до ново курмило.мисля да го направя от 1/2 цол черна тръба.нарочно ще
            използвам черна тръба зада мога да направя обикновенна заварка на предпазителите
            и кормилото.абе нещо като в лудия макс ще стане.

Коментар

Пробвай така

[URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
              [/URL]

Коментар

Аз съм се пробвал да изправям оригинално Ямахово кормило(ТТ600) , а все ми се струва че то е по-слабо от Рентал-а и в момента в който почувствах , че ще откача менгемето от тезгяха се отказах-то не мърда бе човек!
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Бе мърда ама отведнъж и прави прааасссс

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Бе мърда ама отведнъж и прави прааасссс
                    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                    Джон Кенеди

Коментар

Абе щом е на ЦР 500 значи най вереоятно е и дебело , голям зор ще видиш докато го изправиш . И недей да си правиш опити от търба да си направиш кормило , че много ще те болят гърдите
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Продават привидно хубави подсилени курмила за крос за по 60- 70 лв. в мотомагазините!

Иначе ако е леко криво без да се е получила чупка наи лесно е да свалиш конзоли, ръкохватки и там квот ти пречи да сложиш някой да седне на мотора и с един дълъг квадратен профил да го напънеш както си е на мотора. Ние така изправихме на АТВ и го напраих като ново!
                        [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

На моята Ямаха беше много криво кормилото, но го изправихме.Обаче за съжаление дебелината на оригиналното кормило(с което съм още) не е повече от 2мм. И на лято задължително ще има ново, защото след малко по-тежко падане се мачка като лукум.

Иначе изправянето беше бая зор.Ха от тук,ха от там и накрая постигнахме желания ефект ама бая мускули направихме докато го изправим.
                          Последно редактирано от BikerBoyy; 07-05-08, 18:08.
                          Димитър Тенев

Коментар

Може да се изправят желязните кормила. Алуминиевите се изправят колкото да се прибереш. после ново.
                            Има едно желязно кормило в повече у нас, някой ако му трябва ...
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                              Може да се изправят желязните кормила. Алуминиевите се изправят колкото да се прибереш. после ново.
                              Има едно желязно кормило в повече у нас, някой ако му трябва ...

да попитам защо после трябва да се сменя алуминиевото ?

Мотора съм го обръщал наопаки и кормилото стана като на пистарките и е с тая пейка се изправи и до сега си карам и нямам проблеми.
                              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                              [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X