Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос ???

Колеги, вярно ли е че на мотор (крос. ендуро - без значение какъв) може да се сложат колони и CD ? И ако може да кажете как става този номер

До: Въпрос ???

Верно ли ? Искам съраунд на ЦРФ-а и плазма

Коментар

Бе за плазма незнам ама за колоните и CD-то сериозно говоря, поне на мен така ми казаха

Коментар

Бе за плазмата и СД-то незнам ама за колконки съм гледал по снимки разни извратени неща.На скутери и туръри съм виждал.Тонколонките вързани към МП3 плеярче и така.
        Май бях гледал и хонда голдуинг с радио и т.н.Но как става ... нямам техническата грамотност нито интереса.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

То на доста мотори съм виждал стерео уредба,но все на разни туристи
          А да се сложат колони на крос/ендуро такова нещо не бях чувал,но при желание може да си сложиш една колона на багажника(да я хванеш с ластици) и ще избиеш рибата
          NO PAIN NO GAME!
          Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
          gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Аз съм си слагал на скутера две тонколонки по 20W и един касетофон , бях го закрепил на кормилото , а колонките едната на мястото на капачето за аускупаха другата под седалката ... много здтраво дъднеха , само че като спра на едно място и изгася мотора за 20 мин. ми падаше акумолатора и полесе ритаи на манивелата Ако имаш въобрацение може да си измислиш как да си сложиш музика на ендурото , но само на ендурото , защото кроса няма акумолатор
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от wrety Преглед на мнение
              Колеги, вярно ли е че на мотор (крос. ендуро - без значение какъв) може да се сложат колони и CD ? И ако може да кажете как става този номер
              Може бе човек само мерак да имаш и идеии другото е проста работа.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                Може бе човек само мерак да имаш и идеии другото е проста работа.
                както и желание да ги изгуби в гората
                EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Интересна идея, но безмислена... За какво ти е това? Иначе да - има достатъчно място, а и има достатъчно скъпи и здрави колони, които можеш да захраниш с 9-10-12 волта, за CD-то не съм сигурен, но вече има доста преносими медиа плейъри (AIFF, MP3, MP4, WMA и др.), които имат доста памет... Всъщност имам 4gb на телефона, хендсфрито е с изход за обикновенни слушалки - свързваш го към усилвател и си готов. По-новите (пиезокристални, кинетични) озвучителни тела могат да се монтират на всякаква повърхност. На практика използват самата повърхност за да отразява и възпроизвежда звука. Например Razor имат подобно, но цената за две може да се окаже по-висока от тази на мотора ти... иначе готината част е, че на външен вид са като две "пъпки" (полусвери), които вибрират и могат да се набутат почти навсякъде - диаметъра е около 10-12 см. Технологията е вече на почти две години, но цената наистина е висока, а и ще ги сменяш след всяко падане!

П.С. Не разбирам, защо би искал да заглушиш звука на двигателя?
                  Последно редактирано от господин никой; 08-05-08, 09:10. Причина: добавка...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X