Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Издигам концепция за реалити шоу!!!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Издигам концепция за реалити шоу!!!

    Взаймствано от текущото мега - събитие "Мюзик Айдъл" , паралелно да се сътвори такова , само че да носи тузарското заглавие "Мотокрос айдъл". Целта на предаването е да се надникне както в професионален , така и в личен аспект на кандидатите да станат Айдъли. Водещ на предаването да е митичният Жоро Хаджиев , като същият да участва в журито с два гласа.Останалите от журито трябва да са лица с дългогодишен опит в ендурото и мотокросът.За това предлагам това да бъдат Митков , Ива Кх и разбира се легендарният Даниел Туйков.В началните кастинги , проведени в няколко града журито ще изисква от кандидат айдълите да представят свойте умения с ендуро мотоциклетите си в различни житейски ситуации с поставени лица.Например преследване от органи на реда из планинските релефи , където гръмко се скандира изпод каската "УП" -(У..в П......т) и се демонстрира пилотаж на висока скорост.Или пък умението за баланс на мотора , чрез каране на една гума,като за целта дискотека "Червило" ще предостави паркинга пред дискотеката, както и по 1 бутилка мин.вода,като при евентуалното и изконсумиране, тя ще може да се допълва в тоалетната на дискажа.В сферата "Лайфстайл' под мое ръководство ще се коментира външният вид на всеки айдъл и неговия мотор от избрани столични и старозагорски манекенки.Целта там ще бъде да бъде направено максимално голямо впечатление на максимално голям брой манекенки.
    В следващият кръг нещата ще придобият по-сериозна тематика и преминалите през началният кастинг ще трябва да покажат уменията си в мотокрос и ендуро среда , като всеки кандидаТ ще може да направи своето така наречено "малко състезание".Тези ще се провеждат по квартали,като състезателят ще демонстрира умения пред съкварталци,рода,жени и дечурлига.Публиката ще бъде гръмка и екзалтирана , като при евентуален успех кандидатът ще бъде носен на ръце и подхвърлян във въздуха , а при неумение ще бъде замерян с камъни и пръчки. В категория лайфстаил кандидатите ще бъдат оценявани от редица бг знаменитости-като Ясен от форума,Стефан Евертс и Травис Пастрана,Евгени Минчев и Сашка Васева.Тук към директният Лайв към г-н Хаджиев като Ко-водеща ще се присъедини и Гала,с която Хаджиев ще бъде задължен да спи в една хотелска стая и през нощта да я просвещава в тайните на Гжи Пи Ес ориентирането. Третият изпит ще бъде беседа на тема "Мотокросът-престъпление или пошъл спорт,дело на ДС(държавна сигурност)" с проф.Юлиан Вучков.Там кандидат идолът ще излезне пред поканените в студиото туристи,възрастни буржоазни дами и група юпита да защити и обори свойте опоненти.По време на Лайф-а от долният десен ъгъл на екрана , вместо кученцето на Глобул,ще се показва Туйков и при нажежена обстановка ще възкликва"Подушвам неприятности" и подобни.Аз ще водя и напътствам последната рубрика,а именно "Збий се" със Збитсам.В това изпитание ще се тестват психомоторните умения на кандидатите,като за целта ще гостува Фънки , но тук всеки кандидат може да демонстрира борецът , джудистът и боксьорът в него.
    Последната фаза-"Голямо състезание' ще бъде проведена на различни ендуро и мотокрос полигони като кандидатите ще трябва да карат в своето 1во състезание. Тук ще решават зрителите , като единствената разлика от ветори гръг ще бъде, че към г-н Хаджиев ще бъдат прикрепени още няколко водещи,по негов избор.
    Разбира се ще има и рубрика за малките "Това го знае всяко хлапе" с Водещ Мони(Х1).Там кандидатите ще трябва да отговарят и насочват младите таланти , като при евентуално недоразумение от страна на малките , ще им бъде налагана глоба изразяваща се в чимбери.

    Обяввявам записването за потресаващото шоу тук и сега и най-учтиво Ви моля да се обръщате към мен с прозвището:"Най-големия" и като влезна в кадър да чувам аплодисменти,подсвирквания и скандирания от рода "Най,най най" и подобни!!!

  • #2
    До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

    Интересно , смешно и идейно

    Аз се записвам към публиката на първия ред
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

    Коментар


    • #3
      До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

      не не уникален. zbytsam номер 1 си брат. аз съм за.
      crf450 supermoto

      Коментар


      • #4
        До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

        Прекрасна идея, благодаря за поканата, за мен е чест да съм член на журито в този изключителен формат. Пожелавам успех на предаването. Убеден съм , че зрителите ще прекарат много приятни мигове с изявите на участниците от цялата страна, а защо не скоро и от цяла Европа. За участниците не забравяйте: гривните, ланците и часовниците върху екипа (по-възможност марков, оскъден или липсващ) , а за машините би-ксенона е задължителен, както и лепенките на нашия главен спонсор страхователния гигант ВИС-3.

        Успех на всички, нека Буба бъде с вас.

        Коментар


        • #5
          До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

          Щом ще ги мерим с камъни и пръчки аз скоро ще си взимам комби(така ,че погребално бюро си го запазвам аз ),че да поизкарам някои лев.

          Коментар


          • #6
            До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

            Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
            Щом ще ги мерим с камъни и пръчки аз скоро ще си взимам комби(така ,че погребално бюро си го запазвам аз ),че да поизкарам някои лев.
            Идеално , ще вземеш участие в шоуто.Иди да се картотекираш.Това става в тоалетната на Червило.Точно под надписа с молив за вежи,гласящ:Збитсам е моят лъв!!!

            Коментар


            • #7
              До: Издигам концепция за реалити шоу!!!

              А бе Збитсъм, гледам нещо не те свърта, ама грам....
              Я утре(неделя) пали мотора и те чакаме на трасето в Пасарел, да обсъдим подробности около реалитито, докато м/у другото накаляме и моторите...
              Маани майтапа, утре следобед се заформя голема група, така че който има желание да си чупи мотора и да обсъжда реалитито да заповяда...
              Така и така покрай Хисаря във форума "бомба" е паднала

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X