До: Какво определение е подходящо за хора като нас?
Ние сме хора , който не обичат нормата и правилата , хора на свободния дух и уловеня миг . Единствения начин да излезем от така урбанистичната норма на сивото ежедневие и да излезем извън границите на нормалното , но в границите на закона и да дадем свобода на волният си дух , е да излезем извън " пътя " , извън рамките на обществото ! Ние сме силно контрастиращи от останалото общество и имено за това се чуват изказваня от сорта на " побъркани " , " луди " и тн. Оффроаджийте са хора по-силно изградени духовно и хора , който са по-близко до природата , от колкото до града
Ми с повечето от вас не съм съгласен. Аз обичам ендурото, но не бих казал че съм некъв любител на природата и тн. По скоро сме некви изтропАли, чалнати в главите и не ни се живее много! Абе твърди копелета!
Ей са на последното каране ме застигна една баба туристка и ми сочи каманаците на долу и ми вика "от тука ли ще минеш бре момче" , аз смело викам "Дааа" и се хиля и жената вика че не може да разбере защо не ни се живее! Е аз се пребих разбира се де...
Че то приятелю, едното не пречи на другото!Аз много обичам да съм сред природата от една страна, но от друга пък, много обичам да ми е трудно и гадно....и малко кално, ако може.
Истината е, че такива пичове на пътя рядко се намират, но в гората бол!
Преди 2 години се бях хванал на един бас, че ще мина със Ситроена от Курило до Бакьово през горските "пътища".Поради липса на желание на околните, никой не пожела да ми стане спътник и тръгнах сам.Та с 2 думи добре, че минаха една сговорна дружинка оффроудъри да ме извлекат от една най-страшна кал и да ме изтеглят до сравнително сух участък от пътя.Единя пич ми вика "Абе брато, ама и ти си див по цялата тиква, да се набуташ тука с тая пича въшка".
Та такива хора сме, диви по цялата глава, готови да помогнат и в крайна сметка малко ПО-различни.
Коментар