Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филми и игри съдържащи мотори и АТВ-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Филми и игри съдържащи мотори и АТВ-та

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
    Имам МX vs Atv на плейстейшън 3 просто е невероятна, има и фрийрайд в гората.
    Блазети.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Тази пролет излиза новата версия на MX vs ATV ALIVE! Играта ще е сравнително по-евтина и ще разчита на ъпдейти, за да може играча да си я направи в посоката, която го интересува- мотокрос или фрирайд и т.н. Различното, освен трасетата са нова система за борба между състезателите с блъскане, подсечки и отмъщения от роботите Ако блъснеш някой, той те помни и те намразва

Лично Джймс Стюарт е давал акъл за динамиката. Чакам я с нетърпение.

Вече мина 1 година от както играя на Рефлекс почти всеки ден. Продължавам да откривам нови неща, дава ми част от чувството да карам мотор и помага много за абстиненцията в зимните месеци.

Ето я и за PC: http://zamunda.net/details.php?id=244396&hit=1

Коментар

Страхотна е днес е тегля и я почвам )

Коментар

Аз играя MX vs ATV Reflex много е добра.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
            Тази пролет излиза новата версия на MX vs ATV ALIVE! Играта ще е сравнително по-евтина и ще разчита на ъпдейти, за да може играча да си я направи в посоката, която го интересува- мотокрос или фрирайд и т.н. Различното, освен трасетата са нова система за борба между състезателите с блъскане, подсечки и отмъщения от роботите Ако блъснеш някой, той те помни и те намразва

Лично Джймс Стюарт е давал акъл за динамиката. Чакам я с нетърпение.

Вече мина 1 година от както играя на Рефлекс почти всеки ден. Продължавам да откривам нови неща, дава ми част от чувството да карам мотор и помага много за абстиненцията в зимните месеци.

Ето я и за PC: http://zamunda.net/details.php?id=244396&hit=1
            Ще я видим и новата как е,но ако е като рефлекса,ще е пълна боза. Не знам кое ти дава чувство от цялата игра,че си караш мотора ама за мен е много дървена,говоря за геймплея,за звуците сигурно ще се съгласиш че са зле,ама злее,та относно геймплея и това че пак се твърдеше какъв рефлекс ще имаш над играта,за мен си е чиста реклама,старата им версия е със същото управление,/МX vs ATV/.......няма я седнала позиция на водача,няма го изнесеното тяло назад и натиска за ускорение,ами само изнасяне назад,при което мотора ти се вдига на задно колело и тн,за мен най добре направената игра си остава MTX Moto Trax,много добро управление,истински мотори,истински играчи/Травис Пастрана,Чад Рийд и тн/,чак след нея THQ наравиха МX vs ATV в която моторите бяха без марки а графиката на по ниско ниво от нея,вярно сега са с нова и съвременна графика,има и истински играчи,но още им куца,не знам защо производителите на MTX Moto Trax не продължиха в тази насока...

Коментар

"The application has encountered an error and has closed. Please check if your hardware is sufficient to run this application."
              Даите акъл какво да направя С Windows 7 съм покривам изискванията и пак неще Като я включа само ми дава черен екран и веднага ми се появява това.
              п.с. Става въпрос за рефлекса

Коментар

Mx Vs ATV Reflex много яка игра
                като не карам мотора поне карам на компа
                YAMAHA WR450F

Коментар

Това, че моторите са с някакви измислени марки много ме дразни
                  Единствено КТМ си е КТМ в Рефлекс-а.
                  Yamaha WR 200

Коментар

Излезе новата MX vs ATV ALIVE. Играта е по-евтина (40$) в щатите или 80лв. при нас за PS3. Направо почвам с плюсовете и минусите в сранение с РЕфлекс:

+ Нова физика, с по-добро завиване - дава по-добро усещане за управление.
                    + Състезателят се мести по мотора по-адекватно, завоите са доста добре направени, чупките, контрола на тежестта.
                    + Вече не се пада при всеки контакт, има много блъскане и борба между състезателите и е по-интересно така
                    + Печелят се умения като бързо ставане, бърз старт и т.н. като може да се прибавят по 2 от тях на състезателя
                    + Съединителят наистина оказва влияние и със 125 се налага да се ползва много, има и seatbounce- и двете са с индикатори
                    + Има доста повече трасета, макар и по-малки от тези на Рефлекс
                    + Няма го вече дългото зареждане на нощното място преди състезанието
                    + Има много истински екипи, мотора също се тунингова, много истински имена и истински марки мотори, които обаче са платени.
                    + На края на онлайн състезание се гласува кое да е следващото
                    + Звукът на моторите е супер (даже и 2Т)
                    + Онлайн играта е наистина добра- преди имаше разни неприятни моменти с бъгове и лаг

- Газ и спирачка във въздуха почти не влияят
                    - За да отвориш нови нива трябва да играеш на едни и същи трасета по много пъти, а в началото моторите са слаби и ми се струваше, че играта е тъпа , което не е така
                    - На диска има само 10-тина мотокрос трасета, 3 къси трасенца и 2 местности за фрирайд. Суперкрос, фристайл и т.н. явно ще се купуват отделно.
                    - Няма кариера, а само отделни състезания
                    - След като се сбориш с някой, състезателя ти прави някакви безсмислени жестове
                    - Малко трудно се връща мотора от чупка
                    - Триковете са доста бавни и скоците, от които могат да се изпълняват са малко.

Като база играта е супер и е по-добра от предишната, но лично аз предпочитам да е от по-скъпите, но да е по-пълна, а не тепърва да си я допълвам плащайки за всичко. Давам и оценка 6.5/10 за сега, но да видим какво ще изкарат за нея тепърва...иначе има голяма вероятност да стане страхотна с даунлоадите в бъдеще.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X