Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От старо по старо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От старо по старо

Ето го моя в мазето.
    Модел 1965 год.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от panjeto71; 12-02-08, 16:11.
    "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

До: От старо по старо

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
    Ето го моя в мазето.
    Модел 1965 год.
    Тази антика в движение ли е
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Всичо си мо е там(от Ловеч)....и пали бе
      "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Защо си го крил до сега това нещо.

Коментар

Имам едни снимки на Бащата с Балканче от 70те години, дето си го е преправял на кросово за състезанията от републиканския шампионат по мотокрос.С него е карал и по гората разбирасе, сега по нашему - ендуро. Трябва да ги сканирам и да ги постна някъде. То май имаше и такава тема за "ретро ендуро"

Коментар

Имам същото балканче с заден венец от колело преден и как варви по страмнини (кАто за балканче) продавам го за 50 лв работещо , преправяно като крос малко

Коментар

Моторът който подлежи на всякакъв "тунинг"
              Такъв ми беше първия мотор и почти го бях направил на кросов
              Все още ми се мотаят части за него в мазето
              NO PAIN NO GAME!
              Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
              gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Май много от нас сме се учели на "БАЛКАН 50"
                Та то други нямаше.

Коментар

Май много от нас сме се учели на "БАЛКАН 50"
                  Не,несме

Коментар

О-о, този е нов модел !
                    Аз съм се учил на "Балканче" не с амортисьори, а с гумени тампони на предницата. Те посроянно се късаха и си ходих с една автомобилна гума на рамо и тел в джоба, та да си ги сменям в движение.
                    В интерес на истината, карах го само по къси гащета и джапанки около 3 години и имам само едно падане с него, ама се бях обелил от главата до петите, така че ...
                    не карайте без екипировка !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Продава ли се тази машинка ?
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        О-о, този е нов модел !
                        Това може да е някакъв междинен модел със запалването без бобина за високо напрежение и много ламарина за декорация (не че и без толкова тежест вървят ама ....).
                        Хората казват "Старата любов ръжда не хваща",явно тук любовта отдавна е свършила.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Не се продава.
                          И си има бобина за високото,но евградена в магнета(както пи симсона с педали)...

Коментар

Даааааааа.Такова беше първото Балканче на баща ми.Това е първият мотор,на който съм се возил и е вкарал бензин в кръвта ми.За съжаление го продаде докато бях на възраст,когато още не ми стигаха краката до земята,така че не можах да го покарам.Спомени,спомени.Моторчето ти е хубаво!Пази си го!

Коментар

Ето го моя в мазето.
                              Модел 1965 год.
                              Това е най добрия модел на ''Балкан-50''запалване PAL ръчни скорости,след това съвсем ги развалиха а преди тях модела дето е карал Жоро е ''Люлин'' с педали и пак ръчни скорости истинска класика ако намеря един такъв запазен и изгодно бих го купил само да си го гледам.Явно този модел е копиран едно към едно от DKV и после е ''подобрен''в Ловеч.И аз имам балканче само че 70-ти набор на него се учих в началото издебвах баба ми да заспи и търсех някой по голям камък та да му се кача и после гаааз .Като се прибирах ставаше много интересно все пак бях на 9 години.Романтика Преди няколко години незнам к'во ме прихвана свалих му оригиналния двигател и му сложих един от закс 50-кубика барабар с резонатора та като го пробвах един познат се изръси ''е..ах маа му кво става на Незабравка и Балканчета взеха да се качват''

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X