Имам едни снимки на Бащата с Балканче от 70те години, дето си го е преправял на кросово за състезанията от републиканския шампионат по мотокрос.С него е карал и по гората разбирасе, сега по нашему - ендуро. Трябва да ги сканирам и да ги постна някъде. То май имаше и такава тема за "ретро ендуро"
Имам същото балканче с заден венец от колело преден и как варви по страмнини (кАто за балканче) продавам го за 50 лв работещо , преправяно като крос малко
О-о, този е нов модел !
Аз съм се учил на "Балканче" не с амортисьори, а с гумени тампони на предницата. Те посроянно се късаха и си ходих с една автомобилна гума на рамо и тел в джоба, та да си ги сменям в движение.
В интерес на истината, карах го само по къси гащета и джапанки около 3 години и имам само едно падане с него, ама се бях обелил от главата до петите, така че ...
не карайте без екипировка !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Това може да е някакъв междинен модел със запалването без бобина за високо напрежение и много ламарина за декорация (не че и без толкова тежест вървят ама ....).
Хората казват "Старата любов ръжда не хваща",явно тук любовта отдавна е свършила.
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
Даааааааа.Такова беше първото Балканче на баща ми.Това е първият мотор,на който съм се возил и е вкарал бензин в кръвта ми.За съжаление го продаде докато бях на възраст,когато още не ми стигаха краката до земята,така че не можах да го покарам.Спомени,спомени.Моторчето ти е хубаво!Пази си го!
Това е най добрия модел на ''Балкан-50''запалване PAL ръчни скорости,след това съвсем ги развалиха а преди тях модела дето е карал Жоро е ''Люлин'' с педали и пак ръчни скорости истинска класика ако намеря един такъв запазен и изгодно бих го купил само да си го гледам.Явно този модел е копиран едно към едно от DKV и после е ''подобрен''в Ловеч.И аз имам балканче само че 70-ти набор на него се учих в началото издебвах баба ми да заспи и търсех някой по голям камък та да му се кача и после гаааз .Като се прибирах ставаше много интересно все пак бях на 9 години.Романтика Преди няколко години незнам к'во ме прихвана свалих му оригиналния двигател и му сложих един от закс 50-кубика барабар с резонатора та като го пробвах един познат се изръси ''е..ах маа му кво става на Незабравка и Балканчета взеха да се качват''
Коментар