Колеги имали ли сте проблеми с полицията при зареждане на бензиностанция или по път за нея .При по големи преходи е неизбежно да не се навлиза в населени места .Моля споделете ????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
каране в населено място
Свий
X
-
До: каране в населено място
Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнениеКолеги имали ли сте проблеми с полицията при зареждане на бензиностанция или по път за нея .При по големи преходи е неизбежно да не се навлиза в населени места .Моля споделете ????
До колкото за проблеми с полицията,може да имаш когато караш без каска,без "А" категория,без документи на мотора или прекалено шумен мотор
Иначе невиждам за какво да те спиратNO PAIN NO GAME!
Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55
Коментар
-
Колега ами полицая в моито село ме е гонил и по пътя за бензиностанцията и на нея като съм зареждал, ама никога неме е хващал .. винаги се измъквах
мотора ми е изряден .. само че нямам А категорияYAMAHA XTе 595 cm3 1991g.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнениеКолега ами полицая в моито село ме е гонил и по пътя за бензиностанцията и на нея като съм зареждал, ама никога неме е хващал .. винаги се измъквах
мотора ми е изряден .. само че нямам А категорияБорислав Русенов - 0889593977
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanminkov1981 Преглед на мнениеСериозно си помисли за "А" категория!
Ако те хване полицията без книжка,акта е доста солен
А и друго си е да си караш мотора спокойно,знаейки че всичко ти е изряднода стоят и да чакат да навършат години ли
Това май няма как да станеSuzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнениеДа това е вярно, но какво да правят тези като мен, които нямат навършени 18+ годинида стоят и да чакат да навършат години ли
Това май няма как да стане
Но примерно в София да караш градско без книжка си е доста безрасъдно,имайки предвид че полиция(а и камери вече) има на доста места!
И аз съм карал доста време без книжка и чесно казано нямах търпение да изкарам,защото ми беше писнало да карам с едно постоянно напрежение от това да не ме спре полицияNO PAIN NO GAME!
Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55
Коментар
-
Е ще я изкарам А категория, но първо трябва да изкарам за кола Б
утре съм на изпит (листовки)
пак и трябва да имам 3 години стаж с А категория та да карам законно моя мотор .. защото е 600 куб.YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivodominator Преглед на мнениеа носенето на каска както и всякаква друга екипировка е за собствена безопастност а не заради полицията.
Сега за другата екипировка съм съгласен, че не е задължителна, НО каската ...
Поне тук в Чепеларе видят ли те без каска, ако ще и 5 книжки да имаш и да ти са редовни докоментите на мотора ... те спират и най-малкото ще то се "накарат" едно хубаво
Може да нямаш книжка, докоменти и друга екипировка, НО каската е задължителнаSuzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнениеДа това е вярно, но какво да правят тези като мен, които нямат навършени 18+ годинида стоят и да чакат да навършат години ли
Просто връчваш на тате една туба за бензин и му нареждаш да сипва редовно
. <както и аз правя> Така избягваш разправии с полицията а и все пак те са си прави каква работа имаме ние на пътя като нямаме книжка
Все пак законите са за да се спазват
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеМи не разбирасеПросто връчваш на тате една туба за бензин и му нареждаш да сипва редовно
. <както и аз правя> Така избягваш разправии с полицията а и все пак те са си прави каква работа имаме ние на пътя като нямаме книжка
Все пак законите са за да се спазват
ОБАЧЕ
винаги когато са ме срещали полицаите е било или когато отивам към гората, или когато се връщам от нея
Такаче няма значение дали ще зареждаш или ще си караш ... все те виждатSuzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнениеКолега ами полицая в моито село ме е гонил и по пътя за бензиностанцията и на нея като съм зареждал, ама никога неме е хващал .. винаги се измъквах
мотора ми е изряден .. само че нямам А категория
За Н-ти път го казваме, подобни "поощрителни" изказвания не са за този форум и авторите им ще бъдат санкционирани по правилата на форума!!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар