Обява

Свий
Няма добавени обяви.

каране в населено място

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• каране в населено място

Колеги имали ли сте проблеми с полицията при зареждане на бензиностанция или по път за нея .При по големи преходи е неизбежно да не се навлиза в населени места .Моля споделете ????
    Гората ражда хора полето тикви !

До: каране в населено място

На мен дори в квартала ми са ми правили проблеми (като се има в предвид ,че нямам книжка)Обаче тва го остави най-гадно е ,когато някой съсед те наклевети(,което е доста срещано явление)

Коментар

Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнение
      Колеги имали ли сте проблеми с полицията при зареждане на бензиностанция или по път за нея .При по големи преходи е неизбежно да не се навлиза в населени места .Моля споделете ????
      За сега полицията все още разрешава зареждането с гориво на мотоциклети по бензиностанцийте

До колкото за проблеми с полицията,може да имаш когато караш без каска,без "А" категория,без документи на мотора или прекалено шумен мотор
      Иначе невиждам за какво да те спират
      NO PAIN NO GAME!
      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Колега ами полицая в моито село ме е гонил и по пътя за бензиностанцията и на нея като съм зареждал, ама никога неме е хващал .. винаги се измъквах
        мотора ми е изряден .. само че нямам А категория
        YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.

Коментар

Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнение
          Колега ами полицая в моито село ме е гонил и по пътя за бензиностанцията и на нея като съм зареждал, ама никога неме е хващал .. винаги се измъквах
          То това си е нарушение. По добре изкарай курса.
          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Сериозно си помисли за "А" категория!
            Ако те хване полицията без книжка,акта е доста солен
            А и друго си е да си караш мотора спокойно,знаейки че всичко ти е изрядно
            NO PAIN NO GAME!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanminkov1981 Преглед на мнение
              Сериозно си помисли за "А" категория!
              Ако те хване полицията без книжка,акта е доста солен
              А и друго си е да си караш мотора спокойно,знаейки че всичко ти е изрядно
              Да това е вярно, но какво да правят тези като мен, които нямат навършени 18+ години да стоят и да чакат да навършат години ли
              Това май няма как да стане
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                Да това е вярно, но какво да правят тези като мен, които нямат навършени 18+ години да стоят и да чакат да навършат години ли
                Това май няма как да стане
                Това че нямаш годините за книжка и караш без такава,си е на твоя отговорност
                Но примерно в София да караш градско без книжка си е доста безрасъдно,имайки предвид че полиция(а и камери вече) има на доста места!
                И аз съм карал доста време без книжка и чесно казано нямах търпение да изкарам,защото ми беше писнало да карам с едно постоянно напрежение от това да не ме спре полиция
                NO PAIN NO GAME!

Коментар

Е ще я изкарам А категория, но първо трябва да изкарам за кола Б
                  утре съм на изпит (листовки)
                  пак и трябва да имам 3 години стаж с А категория та да карам законно моя мотор .. защото е 600 куб.
                  YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.

Коментар

До сега не съм имал проблеми с полицията.Имам изрядни документи на мотора и А-категория,а носенето на каска както и всякаква друга екипировка е за собствена безопастност а не заради полицията.

Коментар

Първоначално публикуван от ivodominator Преглед на мнение
                      а носенето на каска както и всякаква друга екипировка е за собствена безопастност а не заради полицията.
                      Тук не съм съгласен
                      Сега за другата екипировка съм съгласен, че не е задължителна, НО каската ...
                      Поне тук в Чепеларе видят ли те без каска, ако ще и 5 книжки да имаш и да ти са редовни докоментите на мотора ... те спират и най-малкото ще то се "накарат" едно хубаво
                      Може да нямаш книжка, докоменти и друга екипировка, НО каската е задължителна
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                        Ми не разбирасе Просто връчваш на тате една туба за бензин и му нареждаш да сипва редовно. <както и аз правя> Така избягваш разправии с полицията а и все пак те са си прави каква работа имаме ние на пътя като нямаме книжка Все пак законите са за да се спазват
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Имали сме такива случеи,но често се случва на бензиностанцията
                          И по главен път са ни срещали ама веднага гледаме да хванем по някой черен ели пък към гората

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                            Ми не разбирасе Просто връчваш на тате една туба за бензин и му нареждаш да сипва редовно. <както и аз правя> Така избягваш разправии с полицията а и все пак те са си прави каква работа имаме ние на пътя като нямаме книжка Все пак законите са за да се спазват
                            Аз по принцип си ходя с тубата в ръка до бензиностанцията ОБАЧЕ
                            винаги когато са ме срещали полицаите е било или когато отивам към гората, или когато се връщам от нея
                            Такаче няма значение дали ще зареждаш или ще си караш ... все те виждат

Коментар

Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнение
                              Браво колега !!! Страхотно изказване, за пример си !!!

За Н-ти път го казваме, подобни "поощрителни" изказвания не са за този форум и авторите им ще бъдат санкционирани по правилата на форума!!!
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X