интересувам се дали ще стане да сложа такав фар и маска като на този мотор? и от каде мога да намеря текав фар ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос отностно фара на ХТ 600 91г
Свий
X
-
До: Въпрос отностно фара на ХТ 600 91г
Бе то за ставане ще стане, ама тия мижави лампички светят по-слабо и от някои джобни фенерчета! Пък ХТ-то си има хубав фар (ако не си го строшил де)! Иначе ги имаше и по магазините в Благоевград (нали ти е най-близо, щото не знам къде точно е Елешница). Но моя съвет все пак е ако взимаш, да си вземеш маска с нормален, правоъгълен фар (има и такива) мани ги тия лампички за елха!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
-
Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеБе то за ставане ще стане, ама тия мижави лампички светят по-слабо и от някои джобни фенерчета! Пък ХТ-то си има хубав фар (ако не си го строшил де)! Иначе ги имаше и по магазините в Благоевград (нали ти е най-близо, щото не знам къде точно е Елешница). Но моя съвет все пак е ако взимаш, да си вземеш маска с нормален, правоъгълен фар (има и такива) мани ги тия лампички за елха!
Аз фара него използвам .. просто искам да му сменя визията на мотораYAMAHA XTе 595 cm3 1991g.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joreto666 Преглед на мнениеАми с.Елешница се намира на 18 км от Банско
Аз фара него използвам .. просто искам да му сменя визията на мотораЖивей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар