Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Аз за първи път ще пробвам карв и даже и 170см. ми изглеждат късички
    Щом кава ще ти е за първи път, най-добре да хванеш някой да ти обясни как се кара или си наеми учител за 1 - 2 часа.
    Много по-различно е от старият стил. Като за начало трябва да си избиеш от главата, че караш с максимално прибрани ски. Карвинг се кара с широк разкрач, приблизително колкото са ти раменете и се завива с 2-те ски едновременно а не само като натискаш на външната ска както преди. Просто се накланяш в завоя, обръщаш 2-те ски на кантове и завиваш все едно си на релси
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
      Щом кава ще ти е за първи път, най-добре да хванеш някой да ти обясни как се кара или си наеми учител за 1 - 2 часа.
      Много по-различно е от старият стил. Като за начало трябва да си избиеш от главата, че караш с максимално прибрани ски. Карвинг се кара с широк разкрач, приблизително колкото са ти раменете и се завива с 2-те ски едновременно а не само като натискаш на външната ска както преди. Просто се накланяш в завоя, обръщаш 2-те ски на кантове и завиваш все едно си на релси
      Имам си аз, и то не един ! Теоретическия курс го минахме, ся ме надъхват да си купя ски! В трепетно очакване са да се навия и да почнем практическия ! Сеирджии значи!
      Всъщност така както го описваш - това си е моя стил! Аз така си се пързалях (да кажа "карах" ми звучи твърде амбициозно) и с късите Атомици (180см.) навремето затова и с Фишера (200см.) ми дойде нанагорно та се отказах! Може би с карва ще се почуствам отново в мои води.
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        Имам си аз, и то не един ! Теоретическия курс го минахме, ся ме надъхват да си купя ски! В трепетно очакване са да се навия и да почнем практическия ! Сеирджии значи!
        Всъщност така както го описваш - това си е моя стил! Аз така си се пързалях (да кажа "карах" ми звучи твърде амбициозно) и с късите Атомици (180см.) навремето затова и с Фишера (200см.) ми дойде нанагорно та се отказах! Може би с карва ще се почуствам отново в мои води.
        Драсни няколко реда след първите опити!! Какви са впечатленията от карва, че аз вече моите от правите ски съм ги забравил!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          Драсни няколко реда след първите опити!! Какви са впечатленията от карва, че аз вече моите от правите ски съм ги забравил!!
          Ако си купя, все пак! Още има известно чудене по въпроса, пък и няколко по-важни покупки трябва да направя преди ските!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Карва се кара в пъти по лесно - сам завива-)
            Не е нужно да облекчаваш преди завой(да приклякаш) - общот взето си е като автопилот-))))))
            Много по малко усилие, много повече фън

Коментар

хайде и аз да се изфукам

метнете едно око тука

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=17
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                хайде и аз да се изфукам

метнете едно око тука

Честито Наистина добър избор
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Евала, това е марката за ски.
                  Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    хайде и аз да се изфукам

метнете едно око тука

Краси, какво ще правиш с тия ски бе ?
                    То около Севлиево пистите са по 10 метра дълги !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

как бе, мотопистата е цели 2км
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Карах веднъж в Стара Планина. Не ща повече там !
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                          Краси, какво ще правиш с тия ски бе ?
                          То около Севлиево пистите са по 10 метра дълги !
                          Ще идва да кара на Пампорово, Мечи Чал
                          Пистата на Мечи Чал е известна като най-дългата писта на Балканския п-ов
                          Последно редактирано от Краси; 29-12-07, 17:43.
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ето ги и ските и да попитам дали стават за продажба или не ,а да добавя наи-далгите са 188 мисля средните са 158 и малките са 148 онзи ден ги мерих и наи-далгите незнам дали са точно толко ,а и са доста тварди всички
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                              Ще идва да кара на Пампорово, Мечи Чал
                              Пистата на Мечи Чал е известна като най-дългата писта на Балканския п-ов
                              разбира се че ще дойда, като му дойде времето ще се разбере
                              само намерете една хубава механа с мазни мръвки и червено вино

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                                Ето ги и ските и да попитам дали стават за продажба или не ,а да добавя наи-далгите са 188 мисля средните са 158 и малките са 148 онзи ден ги мерих и наи-далгите незнам дали са точно толко ,а и са доста тварди всички
                                тези ски само за подарък стават, ама на някой който ти се пише на приятел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X