Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос върху форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос върху форума

Колеги стига сме писали за това, благодаря на всички които ме защитиха във форума и за това че има хора които се възмущават от директноста на други. Както казват старите хора имаш пет пръста на ръката, та камоли хората. Пожелавам на всички весела и щастлива коледа и нова година, дори и на тези които прибързаха с мненията си. Нека имаме здраве щастие и най вече безаварийна мото и физическа 2008 година. Радвайте се на това което имате а не на това кото можете да загубите.
    Последно редактирано от Goblin; 26-12-07, 05:41. Причина: Прехвърляне на кирилица
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Колеги,
      нямаше ме тия дни из форума, но мисля, че не бива чак толкова да изостряме напрежението.
      Колегата чак от Испания се включва в нашите дискусии и дава ценни съвети и с радост комуникира с нас, а ние сега дайте да го разстреляме. Всичко с времето си де !

Иначе и аз се дразня от някои много кофти написани постове, но случаят не е такъв и съм сигурен, че колегата Пепи ще влезе в крак след време.

Колега, ето транслацията ти на кирилица (без никакви поправки), направена на последното ти мнение през линка пуснат от peppy.
      Виждаш колко е лесно !

Колеги стига сме писали за това ,благодаря на всички които ме защитиха във форума и за това че има хора които се възмущават от директноста на други.Както казват старите хора имаш пет пръста на ръката ,та камоли хората.Пожелавам на всички весела и щастлива коледа и нова година,дори и на тези които прибързаха с мненията си.Нека имаме здраве щастие и най вече безавърийна мото и физическа 2008 година.Радвайте се на това корто имате а не на това кото можете да загубите.

Весела Коледа на всички и от мен !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
        Колеги зашто толкова много се бави влизането вав форума,триабва да 4акам по15 20 минути зада ми отвори ниакоиа тема не е от компиутара за6тото влизам лесно в други форуми .Обиаснетеми дали това е от самиа форум или проблема е в моиа копиутар.
        Колега - по въпроса с кирлицата няма какво да кажа, но за нета ти мога да ти дам съвет.

1во отвори си cmd конзола /Start=>run=>cmd.exe/

2ро в конзолата напиши "pathping forum.offroad-bulgaria.com" - без кавичките... и ще ти изкара всички рутери през които минаваш, както и с какъв пинг са!

Честита нова, и всичко "най" за теб и всички колеги!

П.С. На скрийн шотовете се вижда пинга от София... т.е. физически съм доста близо до сървъра! пингове до 1000-1500 са нещо нормално за връзка от друга държава!
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от господин никой; 02-01-08, 16:04. Причина: P.S.

Коментар

Което ме подсети, че преди време използвах една програмка, казваше се Proxy BG май, която съвсем успешно издирваше свободни български проксита за ускоряване на връзката и отваряне на 'забранени" за отвън сайтове
          Ще се опитам да я издиря и ако има успех, ще проведеме кратък курс по използването й
          DCRT®

Коментар

Колеги прочетох вашите спорове по-горе. Лично мое мнение че не всеки човек трябва да бъде експерт по компютри и програми за да участва вЪВ форума. Мисля, че всеки греши.Този форум е за_това да си помагаме и да решаваме проблемите които имаме а_не да_се изяждаме. Нe искам да_обидя никoй. Да ви_е честита 2008.
            Последно редактирано от iva_kx; 04-01-08, 15:38. Причина: Не трябва да си експерт по "компютри" за да знаеш как да пишеш грамотно!

Коментар

а виста и аз имах проблеми с кирилицата и с доста други неща..
              не мисля че е редно да се съди човека по този начин!
              Величко Попов
              0882496036
              [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Мисля, че от темата стана пределно ясно, че 99,99% от потребителите тук не съдят човека и на всичкото отгоре се прескачаме да му помагаме да реши проблема с кирилицата. Сигурно е единственият човек тук с изрично позволение да пише на латиница.
                DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Мисля, че от темата стана пределно ясно, че 99,99% от потребителите тук не съдят човека и на всичкото отгоре се прескачаме да му помагаме да реши проблема с кирилицата. Сигурно е единственият човек тук с изрично позволение да пише на латиница.
                  Да! Само той се ползва с такава привилегия.

Пепи вземи ме покани на гости в Испания, ще ти направя компа китка че и обучение ще ти направя безплатно

да видиш после как няма да имаш тайни в компютрите и сума народ ще ти завижда
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Да! Само той се ползва с такава привилегия.

Пепи вземи ме покани на гости в Испания, ще ти направя компа китка че и обучение ще ти направя безплатно

да видиш после как няма да имаш тайни в компютрите и сума народ ще ти завижда
                    Гад! Говори и за двамата поне...
                    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Гад! Говори и за двамата поне...
                      А, аз такова... може ли малко... не ми се ходи, чак в Испания... по скоро да дойде тука... Ще му направя компа самолет (даже цяла ескадрила ) само да покаже някой по-читав номер в ендурото!

П.С. Оспамих темата на човека... Истината е че няма нужда да си мъкне чак тук компа... Ако толкова има нужда от помощ почти всичко мога и от тук да му помогна...
                      Последно редактирано от господин никой; 04-01-08, 16:40. Причина: П.С.

Коментар

ами mr_n00n3 имам сума компютри за оправяне, ела да ги барнеш вместу мен пък и аз ще ти покажа сума номера от ендурото

айде стига със спама че сме и модератори уж
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Абе хора не ходители на работа be.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X