Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос върху форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос върху форума

Колеги зашто толкова много се бави влизането вав форума,триабва да 4акам по15 20 минути зада ми отвори ниакоиа тема не е от компиутара за6тото влизам лесно в други форуми .Обиаснетеми дали това е от самиа форум или проблема е в моиа копиутар.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

До: Въпрос върху форума

Важното е ,че в блясъци влизаш бързо

Коментар

[U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
        Колеги зашто толкова много се бави влизането вав форума,триабва да 4акам по15 20 минути зада ми отвори ниакоиа тема не е от компиутара за6тото влизам лесно в други форуми .Обиаснетеми дали това е от самиа форум или проблема е в моиа копиутар.
        Сигорно проблема е някъде около теб. На мен лично си ми влиза както трябва ... (а съм с не кой знае какъв нет - 120-130кб/с )
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Сега разбирам модераторите, като се ядосват относно основното образование на участниците!!!!? сори за спама ама не можах да се сдържа
          TLC 90 1KZ-TE 2000г.
          "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

явно нещо става със доставчиците на интернет

от испания до тук минаваш сигурно през 20 рутера

не се знае на кой доставчик му се е сринал или претоварил някой канал

изчакай малко, може би ще се оправи
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
              Сега разбирам модераторите, като се ядосват относно основното образование на участниците!!!!? сори за спама ама не можах да се сдържа
              Колеги ако следите внимателно какво и кога е писал този участник няма да реагирате така първично, затова четете сверявайте и после пишете. Човека живее в Испания и много пъти е споделял, че няма кирилица и пишеше на латиница. Сега след съвет на модераторите използва онлайн кирилизатор и затова се получава така с правописа.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=20721&page=3

А на теб pepimotos ще препоръчам също да четеш повече и подобни проблеми се решават ТУК
              Последно редактирано от Chinela; 24-12-07, 14:27.

Коментар

Колеги искам първо да благодариа на Cinela и Краси за за начина по които ми обиасниха за проблемите с форума.Относно правописните грешки искам да кажа 4е имам Windous vista premium и много от програмите за писане не са съвместими с него ,затова и когато пиша използвам кирилица после латиница и за това се бъркам .Другото е 4е от 9 години не сам писал на български и малко се умотавам.

..........ЦЕНЗУРИРАНО............
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Цензурата я поставиха колегите модератори,защото обясних на колегата за моето средно образование за което им благодаря, не е нужно да обиждаш човек без да го познаваш. Най лесно на света е да обидиш или направиш лошо, но добро не всеки прави.

Коментар

Колега pepimotos нямам спомен Windows Vista да има проблем с кирилицата повече от останалите Windows-и от 2000 насам. Особено пък с Internet Explorer (ако това е което ползваш). Единствено някои букви се намират на .... странни места, но се свиква бързо (аз поне свикнах).

Нямаше да обърна внимание на това, но да седнеш да обясняваш на някого за основно, средно и т.н. образование при условие, че се мъча 5 минути да разчета написаното от теб не е .... редно. Аз също не знаех причината за стила ти на писане (мерси на Chinela, че я сподели) и не бих седнал да ровя из форума, за да търся такава.

Въпрос на уважение към останалите участници е да се пише грамотно (всеки според възможностите си).

Поздрави

Коментар

Колеги ето тук е описано с картинки как да си качите кирилица (Фонетична клавиатура) на Уиндоус, отнася се за ХР, но и при вистата е същото включително и BGPhon-a работи (за да не са на различно място символите по клавиатурата)

Коментар

Колега не мисля че форум за мотори е мястото да критикуваш хората за начина по които пише човек.Уважавам всички във форума, но не харесвам хората които ти правят бележки и то за глупости,вместо да ме критикувате толкова на пишете нещо полезно за ендурото.Но на нас българите ни е вродено да се подиграваме на другите и пр. Като ти е трудно да прочетеш какво пиша, ами него чети. Относно интернета купих си компютър зада мога да си пиша в чата и да ви пращам полезна информация от навън, за състезанията и за ендурото а не за да се заяждам с някой във форума. Смених 8 камери в уеб 2 пъти си носих компютъра на ремонт минах през всички висти на уиндоус и пак имам проблеми с него. Пиша по 100 различни начина и само и само да мога да дам някаква информация на форума,така че човек като се обърка не му вадете очите. От тук нататък ще пиша само на латиница пък ако искат модераторите да ме трият. Вече взе да ми омръзва от философи. ПОНЕ КАТО ЗНАЕТЕ ЗА СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ НАПИШЕТЕ ГО НЕ ГО ТРИЙТЕ. Всеки има право на мнение нали.

Мисля че Пепи достатъчно ясно изказа мнението си и обоснова позицията си. Моля другите съфорумци за малко повече толерантност, човекът е в чужбина и прави каквото може с кирилицата. За в бъдеще ще се опитваме с другите модератори да прехвърляме постовете му на кирилица когато имаме време.

Съветвам тези които не са запознати с предишните му постове да ги прегледат внимателно - Пепи е сред малкото тук които имат реални познания върху мотоциклетно окачване, амортисьори, предници, и най-вече реглажите им и ремонта им, дава неоценима информация по интересни за всички теми, има реален поглед върху някои прехвалени марки, които в Бг се гледат през розови очила, и като цяло до тук от него сме видели само добро.

Гоблин
                        Последно редактирано от Goblin; 25-12-07, 02:19. Причина: Прехвърляне на кирилица

Коментар

Не се ядосвайте, сигурен съм, че колегата по-горе не е бил наясно със ситуацията Ви. Мога да се опитам да помогна с един линк, пробвайте там да копирате текста и след това във форума, много точно превежда.
                          http://kredor.com/lat2bg/default.aspx

Поздрави
                          LZ1PER

Коментар

Не мога да разбера какво ви става на някои от вас понякога? Изведнъж станахте големи перфекционисти? За няколко неправилно написани абзаца сте готови да разкъсате някого на парчета. И в "справедливата си ярост" пропускате да забележите , че човекът явно не може да ползва кирилица пълноценно , което личи от замяната на буквичките "Ю" и "Я" с "иу"и "иа". Ако бяхте поспрели за минута и да помислите малко , нямаше да се стига до писания като по-горе , които карат дори спокойна натура като мене да се възмути.
                            Chinela каза
                            Колеги ако следите внимателно какво и кога е писал този участник няма да реагирате така първично, затова четете сверявайте и после пишете. Човека живее в Испания и много пъти е споделял, че няма кирилица и пишеше на латиница. Сега след съвет на модераторите използва онлайн кирилизатор и затова се получава така с правописа.
                            ама кой да го види това ?
                            И колегата pepimotos е много прав за това , че ни е вродено моментално да охулим или да огаврим някой , а не да се опитаме да го разберем и да му помогнем. Подобни заяждания ме карат понякога да се срамувам от някои колеги имащи претенции за културни люде , а действащи в същото време толкова първосигнално.
                            Извинете , ако съм ви засегнал , но в случая си заслужавате.

Коментар

По цял де работя с хора и съм разбрал едно
                              Че колкото и да греши един човек в мнението си заради това че е избързал в коментара си и затова че не е изчел или чул казуса докрай, в крайна сметка пак повтаря същата грешка. Следващия пък пак дава прибързано заключение за нещо което не е чул докрай, разбира се след това казва, ааааа така ли било, да в такъв случай съм съгласен. Да ама вече е късно, защото грешното му първо мнение е станало достояние на определен брой хора които след това са го препредали на друг брой хора и накрая ефекта на разваления телефон, ето ти слух че сестра ти била к..ва а всъщност нямаш сестра. Затова според мен е добре да се уверим в истината на нещата и след това да даваме каквито и да било мнения.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X