Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте

Колега,
    за тези пари можеш да потърсиш един DR 250. Намират се на тая цена и по-нови модели, пък ще върши работа за първи мотор. Догодина ще го продадеш и ще вземеш XR и т.н. по стъпалата на еволюцията !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Станимир Пенчев Преглед на мнение
      аз не съм споменавал че искам нов мотор
      никога не са ме привличали новите неща
      много повече предпочитам някои по стар мотор запазен в оригиналния си вид от колкото някои нов
      това си е лично мое виждане
      а за мотор твърдо ще взимам 600 кубиково ендуро

Колега, не знам колко опит имаш, но ти казвам, че да се скача от малка на голяма кубатура си е скок - на никой не му се сменят мотори, но е кофти да прескачаш класове. Пък и по-малките се карат по-лесно, като се овъргаляш, по-лесно се вдигат и ако са 4 тактови повече прощават грешки. Защо според теб пазара на ~600 кубиковите е пълен? Карат ги по един сезон, пребиват се и продават! Аз до сега на 125-цата нямам сериозно падане! Да чукна на дърво само дребни инциденти имам, а някой от местата на които съм ходил са си тежки за каране! Помисли хубаво, намери информация за модела който си харесваш и тогава купувай, за да не го продаваш след месец-два.

Успех!

П.С.
      И аз се хвърлям от време на време на големи кубици но после се сещам за няколкото кръгчета на един XR 250 и на един Kawasaki... и ми минава много бързо! Няма да се бориш и с мотора като прасе с тикви, като се набиеш в някой дол! Вярвай ми има си разлика между ~110 килограма и ~130 килограма!
      Последно редактирано от господин никой; 15-12-07, 08:10. Причина: П.С.

Коментар

аз не се качвам на мотор за пръв път все пак
        имам опит и знам за кво става въпрос 600 кубика
        пък и аз съм към 100-на кила
        пък за падане ако мислиш по трезво и преценяш правлно ситуациата
        съм сигурен че няма да има проблем , е винаги има изключения

Коментар

Незнам за какви ендура говорите ама xl600 с малките резервоари са супер леки в сравнение други такива ендура от този клас и тия години като хт и др и така на татък.Тези xl-чета са приказка и са множа удобни за в гората и са сравнително евтини за поддръжка.Ако това не е мотор,с които да си припомняш как се кара за тези пари незнам.Другия вариант е да направиш компромис от към кобиците и да си вземеш нещо 250cc,което няма да е бог знае колко ново за тези пари(2000лв.)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X