Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте

първо искам да кажа здравеите на всички от този готин форум.

от скоро открих този саит и с голяма радост веднага се регистрирах
    от 10 годишен съм на мотор и ми бяха голяма страст но по стечение на обстоятелствата от няколко години нямам мотор, но наскоро гледах едно предаване за ендуро приключения и нещо се сви в стомаха ми
    прииска ми се пак да се яхна на мотор а и след като разгледах темата с планинските преходи съм се навил като "свинска опашка"
    на дневен ред е закупуване на мотор нищо че е зима
    насочил съм се към една хонда хл600 на един познат е карал съм я много пъти и ми я дава на добра цена но мисля че е малко тежичък
    също така мисля за нещо 250 но няма да бързам доокато не преценя кое ще наи добре тъи като ендуро съм карал само хк600 и скам да пробвам и други и тогава прочетох бегло темата "какъв мотор да избера' после ще я прегледам обстоино
    а ако и вие ми дадете по някои съвет няма да се разсърдя
    успехи на всички

До: Здравейте

Те мотори много от хубави по хубави. Въпроса е ти колко пари си нагласил.То да ти кажа чесно колкото е по скъп и естественно по нов наи добре. Тези работи там много евтин и много хубав ги забрави.Аз съм ги сменил 3-4 за една година и не мога да си угодя.Все ми харесва нещо по ново.Лично имам педпочитания къмYamaha-WR-450.Mотора е лек бърз и въобще добър за хард терени.Но все пак ти си имаш вкус и мнение. Все пак добре дошъл в групата на калните момчета .

Коментар

Абе предлагам ти да си я земеш тая хонда хл дето ти я предлагат... въобще не е чак толкова тежка, предимството и е че са железни, хл-ките много се карат, части за тях има. Единственото което не им хареесвам са тия модели на хл 600 л с най-големия резервоар. Хондата ще ти дойде добре да си припомниш как се кара по нататък, ако имаш много пари за даване, си вземи едно ново ендуро, но не ти препоръчвам тия спортни ендура... аз лично не съм им фен, за да караш такъв мотор трябва да имаш да даваш пари по него щото подръжката им е скъпа. Най-добрия избор за по-натам, а защо не и за сега са ти XR 400/600 или DRZ400, е тва за МЕНЕ са мотори
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
        Абе предлагам ти да си я земеш тая хонда хл дето ти я предлагат... въобще не е чак толкова тежка, предимството и е че са железни, хл-ките много се карат, части за тях има. Единственото което не им хареесвам са тия модели на хл 600 л с най-големия резервоар. Хондата ще ти дойде добре да си припомниш как се кара по нататък, ако имаш много пари за даване, си вземи едно ново ендуро, но не ти препоръчвам тия спортни ендура... аз лично не съм им фен, за да караш такъв мотор трябва да имаш да даваш пари по него щото подръжката им е скъпа. Най-добрия избор за по-натам, а защо не и за сега са ти XR 400/600 или DRZ400, е тва за МЕНЕ са мотори
        Не бих казал че поддръжката е толкова скъпа щом мотора е читав му сменяш само масло и филтър.Те всички мотори имат вериги и пиньони.Даже бих казал че за по новите модели са по евтини някои части ипо ги има в наличност.За DRZ 400 да това е много добър и здрав но под 5500 не вярвам да го намериш

Коментар

Здравей,
          надявам се, че ще намериш мотор, който ти допада...

Лично аз не смятам че е добра идея да се прескачат класове! Ако ти изпадне Honda XR 250 - мисля, че ще е добра идея! Все пак, преди да купиш мотора - помисли на какъв тип каране се кефиш! Вземи предвид и килограмите които тежиш. За мен лично мотор, който не можеш да вдигнеш спокойно не е подходящ за мен! Аз лично съм се насочил в момента, като компромис - Honda XR/XLR 250 или Kawasaki KLX 250. Успех в търсенето!

Коментар

Колега!
            Аз карам ХЛ600 и впечатленията са ми следните:
            1) наисти е много тежък за в гората(аз с мойте 70 кг едвам го вдигам като падна)
            2)за градско и извън градско е идеален!
            3)частите хич не са му евтини(особенно ако търсиш оригинални)
            4)разхода не е малък!(8 до 10 градско,извън градско е малък 4.5 до 5 ,а за горско не знам)
            5)като цяло адски здрава машина!
            Оставам на теб избора!
            Ти решаваш,но за по хард терени си е доста тромав и тежък!
            NO PAIN NO GAME!
            Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
            gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Абе я си вземи един KDX прочети там в избор на мотор има достатачно писано.За кво са ти тия тежки машини.

Коментар

Колега ако смениш L със R ще стане XR и ще си по доволен
                И аз съм мераклия на ХР ама няма кинти
                Успех със закупването

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                  Колега ако смениш L със R ще стане XR и ще си по доволен
                  И аз съм мераклия на ХР ама няма кинти
                  Успех със закупването
                  точно тва умувам

мисля да отделя около 2000лв за мотор
                  не ми трябва за много хард каране
                  като взема ще се похваля

Коментар

Абе добре де всички говорят за R за ZR за XL за KL а никои не казва нищо за WR вие не искате да погледнете малко по напред ли. Еме всичко се развива как не ви харесват по новите неща бе.

Коментар

Колега имаме желание и за WR аз спецялно много харесвам тоя модел ама за сега ще покарам още KLR и ако слочайно събера някой лев тогава ще мисля за WR,CRF,YZF и така нататък
                      А Станимире извинявай ама за 2000лв XR неми се вярва да намериш
                      Но все пак успех

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        А Станимире извинявай ама за 2000лв XR неми се вярва да намериш
                        Но все пак успех
                        гледам има някои и друг
                        но не съм казал че точно за 2к ако излезе нещо читаво мога и 3 да дам стига да струва
                        по принцип имам около 5к но искам и за екипировка да заделя

Коментар

Ако искаш да ти излезе 2к, ново неможеш да вземеш... виж някой Др 600/650 (от 87-92г). Моя взех за 1800лв, DR 650 R Dakar - 1991, момчето от което го купих излезе много свестен-ПОЛИЦАЙ. Тъй като ми беше първо ендуро реших и аз не се ухарчвам. Бил го блъснал някъв и му счупил крак и поизкривил някои неща по мотора, но двигатела бил след основен ремонт.... и.. с възможно най-малко парици и възможно най-много труд стана едно перфектно ендуро за гората (за тези си пари). Да подчертая само, днес през колко сняг, камъни, кал и супер гъсти борови гори ме е изкарал... доволен съм, вярно че е тежък, но и аз съм си 90 килча и над 185 см и си го удържам. За обяви гледай в мобилето, moto-zone.net и тук най-вече, понякога изпадат доста добри оферти! Даже още сега ще ти препоръчам една: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19873 Сега мотора ми изглежда така:
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Daniel Gyorev; 09-12-07, 21:17.
                          KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Абе добре де всички говорят за R за ZR за XL за KL а никои не казва нищо за WR вие не искате да погледнете малко по напред ли. Еме всичко се развива как не ви харесват по новите неща бе.
                            Колега човека каза че е отделил 2000лв. за мотор ,в такав случай за какви по-нови неща говориш???
                            Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

аз не съм споменавал че искам нов мотор
                              никога не са ме привличали новите неща
                              много повече предпочитам някои по стар мотор запазен в оригиналния си вид от колкото някои нов
                              това си е лично мое виждане
                              а за мотор твърдо ще взимам 600 кубиково ендуро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X