[quote=Chinela;260507]Колега бартер за тоя чершаф с розичките праиш ли щото моита като го видя и вика виждаш ли хората с какво МОТОРИТЕ си покриват а ти мене ме караш да лягам на .... Давам оригинално чергило от москвич 12ка
Иване, аз пък си спомням как Кики 2-3 часа ми това изделие...
ванка използваи якето направи си поплата с рози4ки така няма да останеш без терен4е 4ергилото можеш да го забравиш в момент на влубване от прьв поглед и да се изложиш.Един сувет за младите ендуристи не ги миите 4есто да не рьждиасат поливаите ги с ракия за дезинфекция
И аз гледам да си го къпя кончето, то си е густо. Особено след жеглив летен ден, мотора целия в кал и прах, да си му свалиш мръсотията, че и ти да се порадваш на студената вода ...
Аз пък моя го измих в чест на годишния ремонт та нали майстора да не се рови из калта, нооо дойдоха едни пичове и ми виката аиде с нас да ги поизкаляме тези мотори и аз клъвнах като гладен шаран напролет. И все пак мотора вече е на ремон но майстора ще се рови в безкрайно количество кал Добре, че не ми каза а сега ходи го измий
Иначе те тия мотори са хубави като са измити ма не им личи за дълго А като си е кален ем му е като кужухче в студените вечери а и си личи за какво е купен
понеже моя мотоциклет е 4 тактов - с въздушно охлаждане
като го изкалям проблем ли ще е ако веднага го мия
или трябва да изчакам да истине
мотоциклета е ямаха хт600 1997г. модел
?!?!
Здравей колега!Според мен не трябва да има проблем да го измиеш.Като се замислиш,като си в гората и трябва да преминеш през някоя река,да не би да го чакаш да изстине.Аз лично моя го мия веднага.Поздрави...
Коментар