искам да попитам някои чувал ли е за цре 250 с фар и стоп. благодаря ви. ако е така инфо за него
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
цре 250 има ли такъв мотор
Свий
X
-
До: цре 250 има ли такъв мотор
асене нещо по подробно за този модел че имам оферта 96 казаха че е. тези дни се надявам да го видя. аааа цената е около 3000лв + там някаде добре ли е.Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеДа ,това е на Италиянската фирма НМ,иначе си е ЦР.crf450 supermoto
Коментар
-
давам моито сузи др650р 94г + 500 600лв. добре ли е. искам по бодробно инфо че сега немога да го пробвам с 2 счупени ребра сам. колко гори казаха ми че е 52 кончета верно ли е. и др. искам помощ от вас даневи влезе на ватре и да загубя много нерви и пари разбирасе. благодаря виПървоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеАз имах такьв,само,че 98 г. с алуминийевата рама и го дадох за 3800 с ново бутало.Зависи колко 3000+?Иначе е мн. добро моторче за ендуро,спомага му мн.и по тежкия маховик.crf450 supermoto
Коментар
-
работя в лагерна фирма все пак.Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеЗависи от стила ти на каране,като го гледаш,обезателно мупрегледай задното окачване,че почти всичките имат лувтове,а лагерчетата не са никак евтини.
и от опит знам за какво иде реч
crf450 supermoto
Коментар
-
леле недеи ме плаши де имат ли някакв номер или размерПървоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеНе,незнаеш.Нямат нищо общо сьс стандартните лагери.Колегата Мишел мото беше куповал за неговата и бяха некаква цифра не помня точно.200 евра или 300.crf450 supermoto
Коментар
-
че са цифра да. ами като минат през 3 или 4ма прекупвача. и може да са специфични нормално за мото частиПървоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеМоже да беха и лв. но не помня.Те са иглениcrf450 supermoto
Коментар
-
Пичове, има специална тема за моделите на НМ

Прегледайте първо архива и тогава пускайте нова тема !!!Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар