Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОНКУРС за Най- Хубав Ендурист!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КОНКУРС за Най- Хубав Ендурист!!!

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Въх, хубаво, че ми напомни !
    И аз щях да го лъскам снощи, ама се заплеснах нещо ...
    ... ама няма да го снимам, щото ми е голям !
    Защо не чета по-често ендуро частта на форума, напиках се от смях (за кой ли път)

Коментар

Всички екипи са много хубави, но ето я моята класация:

На първо място за мен е екипът на Димитър.
      На второ място за мен е екипът на Жоро Хаджиев.
      И на трето място, но не и на последно, екипът на Ива
      Пази душата си, не гумите!

Коментар

ЕЕЕ как не ми звънна агента ми, че има манекенски конкурс, та да се запиша веднага. Верно, че конкуренцията е ужесточена, пък и вероятно е искал да види голия задник на Жоро Хаджиев на корицата на Мото Вог.
        Искам предварително да благодаря на модните ми дизайнери от модна къща Хулиган в Шопландия, които положиха неумоверен труд да блестя така на пистата и извън нея, на спонсорите ми от химическото чистене "Антитиня", на МРК тийм, които ме вдъхновиха да работя неуморно за мото модата и затова, че винаги ме пускат отпред, за да не се цапам, а също и на Нелсън Мандела за усилията му за световния мир. Той е моят идол, наред с Кофи Банан. Ако спечеля ще продължа делото на тези двама свети братя. В свободното си време свиря на пиано с една ръка и танцувам народни танци на един крак. Любимия ми цвят е бяло с жълто, а любимото ми животно папагал.

Коментар

Моля кандидатурата на Ясен да не се взима в предвид. Не мисля че е редно в един аматорски конкурс да участват професионални манекени.Нека в конкурса не участват и следните професионални манекени:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...19&postcount=7

Коментар

Ето го и предлога да не ме е уведоми за конкурса, а както разбирам и други титани от гилдията, но всички знаем истинската причина. Този конкурс е нагласен. Човекът, който е предвидено да спечели има брада и обича да дефилира по гол задник.
            Последно редактирано от iassen; 08-09-08, 09:11.

Коментар

А пък според мен на Жоро Хаджиев екипа е най добър,по-простата причина че носи цветовете на нашето трибагрено знаме.
              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

За мен конкурса печели Ива На 2-ро място Жоро Хаджиев с нековия уникален екип (предполагам че ако бях момиче бих него избрал) и на 3-то място Димитър
                [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
                [/SIZE][/FONT]

Коментар

1-во място Ива(не питайте защо )
                  2-ро Станислав
                  3-Димитър
                  За мен това са тримата победители в конкурса
                  Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
                  Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
                  Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
                  Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Разглеждайки форума, случайно попаднах на този конкурс за "Най- Хубав Ендурист". Прегледах внимателно всички снимки. Бих искала да дам своя глас за Жоро Хаджиев и вярвам, че той ще го изведе с две гъди напред в класацията !
                    Е не виждате ли как се е барнал? Екипът му дори е с цветовете на нашият трибагреник. А освен това, не на всеки каската може да стои така добре !

Коментар

Аз като гледам най хубавия ендурист е Рамона.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Аз като гледам най хубавия ендурист е Рамона.
                        Да бе ама някои трябва да и заеме един екип и каска,че да я включим у класацията,то така с едни голи гърди напред нема кои глас да и даде.........

П.п Дано носи на маитап.......

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                          Да бе ама някои трябва да и заеме един екип и каска,че да я включим у класацията,то така с едни голи гърди напред нема кои глас да и даде.........

П.п Дано носи на маитап.......
                          Напълно съм съгласен с теб ,въпреки,че и без екипче май няма да има проблем да се пусне в конкурса никой няма да и се сърди (всичко в рамките на шегата естествено)
                          Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
                          Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
                          Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
                          Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Първоначално публикуван от Ramona Преглед на мнение
                            Разглеждайки форума, случайно попаднах на този конкурс за "Най- Хубав Ендурист". Прегледах внимателно всички снимки. Бих искала да дам своя глас за Жоро Хаджиев А освен това, не на всеки каската може да стои така добре !
                            Може! Може ! Каската трябва да стои без ръце! Но много зависи от фотографката

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                              Може! Може ! Каската трябва да стои без ръце! Но много зависи от фотографката
                              Другия път като знам, че ще участвам в конкурс, ще се постарая и за фотографката малко...
                              Този път беше Данчо и се надявам, че ме разбирате ... (при това брадясал)

Колкото до колежката ни от Crazy job Рамона, тя ще влезе в конкурса от 2009 г, сигурен съм, ама много голямо жури нещо се насъбра набързо като гледам ...
                              Аман от сиирджии ! Не ви ли стига една представителка на клуба, ами искате и втора ? Я да видим нещо и от вашите клубове сега, защото иначе ще ви представя Магарето, та да ви видя тогава, отворковци такива ! (чакайте да светна всички лампи, докато Митков не ги е завил на някой полюлей в свой пост)
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

от харманли имаме ново горещо предложение за конкурса

..ха да ви видя сега ...жоро взе всичките лампи..за мене не останаха..за днес вече биле свършили..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X