Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Ендуристи от ПЕРНИК тук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли Ендуристи от ПЕРНИК тук

Много ми е интересно да разбера дали има и мой съграждани запалени по Ендурото. Все пак тук има прекрасни условия за каране, но за сега не съм срещнал хора с които да карам.
    KAWASAKI Let the good times roll

До: Има ли Ендуристи от ПЕРНИК тук

Има ендуристи от всякъде, но според мен не е редно да се създават подобни теми...
    Направи си една тема "Пернишко ендуро" (примерно) и там да си пишете за събирания и т.н. както има "Карлово хард ендуро", "Харманли екстрийм ендуро", Crazy Job обикновено ендуро" и т.н. и т.н.
    Не се сърди за този мой коментар, това е лично мое мнение, но смятам, че и другите ще се съгласят с мен, че форума се препълни от подобни безмислени заглавия , а заглавието на темата си е половин тема
    Последно редактирано от Даниел Туйков; 26-10-07, 22:37.
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Може и да не е много добро заглавието на таемата, но ми се стори, че е редно първо да разбера дали ще се намерят хора които да карат в Пернишка област. И тогава да помоля някой от модераторите да прекръсти тема та на "ендуео за Перник" или нещо подобно

Коментар

Представи си какво ще стане, ако всеки си създаде по една тема с подобно заглавие... След като си отговориш, ще разбереш какво искам да кажа..
        ----
        ПП. Извинявам се за офтопика, модераторите могат да се погрижат
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Няма никакъв проблем според мен човека да си попита по въпроса, който го интересува директно. Пък като намери съмишленици и спретне един фоторазказ, ще смениме заглавието. За няколко секунди работа е.
          Туйков, тука не сме в казармата

GSXR, можеш да се включиш в някое от организираните карания из Люлин планина. В този форум има такава, също и тук:

http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=7287

Но с този нисък калник на мотора от аватара и прекрасната люлинска кал ще береш ядове ми се струва...
          DCRT®

Коментар

Ми ще се включвам в тази група то се е видяло, като не мога да ги издиря тези образи дето карат из витоша.
            А за калника снимката не е актуална вече тя е от деня на закопуването калника вече е високо високо под фара

Коментар

Има аз съм от Перник.

Коментар

E Супер тогава станахме двама
                Трябва само да приключа ремонта и ще караме
                Ти каква моторетка караш

Коментар

Aprilia RX 125 я си кажи скайпа да се разбереме

Коментар

Скаипа ми е GSXR_750_ тази събота и неделя би трябвало да съм го сглобил и може да направим едно зимно кръгче

Коментар

освен и аз да се включа с мойто rx че

Коментар

Опа вече сме трима.
                        като се стопли ще направим едно каране че сега е много студено

Коментар

ETZ 251 брои ли се за ендуро хехехехехе

Коментар

По Витоша засичам много Ендуристи,но дали всички имат компютри и са регистрирани във форума е друг въпрос.
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз съм от Мало Бучино може да спретнем едно каране по-нататък.Но из планината е "Блатската кал" а за към Бонсови Поляни няма да говоря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X