Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля и да помоля за съвет - проблем със стартера на klx 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се похваля и да помоля за съвет - проблем със стартера на klx 250

Ще го пробвам това, благодаря! И аз не знам дали при 4т ще проработи, но звучи интересно

Коментар

Първоначално публикуван от NikKB Преглед на мнение
      Геко , има един друг чалъм , ама незнам ти дали така се опитваш да го палиш студен ... Та изключваш от контакт и пускаш смукача , риташ 4-5 пъти без газ . След това пускаш контакт , риташ и ВОАЛА ... Като вземе да понамаля оборотите махаш смукача и газ Аз моя мотор така винаги си го паля и не съм имал проблеми при студен двигател .
      П.П.
      Само , че моя мотор е 2Т , незнам дали действа същото при 4Т-тата
      Това помага като го задавиш... за друго нямам идея дали ще свърши работа!!! Ако има механичен проблем... по-добре майстор!

Коментар

Ижовете са известни с този метод на палене и смея да твърдя, че е доста ефективен...
        Ако мотора е наред трябва да си пали само със смукач без газ когато е студен, когато е загрял само с ритане без газ или смукачи...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
          Това помага като го задавиш... за друго нямам идея дали ще свърши работа!!! Ако има механичен проблем... по-добре майстор!
          Не съм много съгласен . Ефект има , и то голям , когато двигателя е студен .
          [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

To spam or not to spam????

To spam...

Този начин на палене има ефект, да - когато ти работи изправно мотора! Ако не е това случая, по-добре майстор!

П.С. Съгласен, че няма много полза от спора... виж ще е интересно да се разбере какво е проблема на пича! И как го е оправил!
            Последно редактирано от господин никой; 22-10-07, 18:57. Причина: пост скрипт

Коментар

Оффтопик :
              Нека спрем спора ... Така ще е най-добре за всички . Остава само Геко да напише дали е запалил по този начин лесно .
              Поздрави .
              [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

На мен по принцип ми е много интересно Но в момента моторът е на майстор и е изкормен в очакване на нов бендикс за ел. стартер (ако някой има, веднага да даде знак )
                Като се върне мотора тук определено ще изпробвам всички споменати варианти за запалване.

Коментар

Първоначално публикуван от geko Преглед на мнение
                  На мен по принцип ми е много интересно Но в момента моторът е на майстор и е изкормен в очакване на нов бендикс за ел. стартер (ако някой има, веднага да даде знак )
                  Като се върне мотора тук определено ще изпробвам всички споменати варианти за запалване.
                  И не само това - напиши как се дъжи мотора! Ще ми е интересно да чуя от първа ръка. Къде и как се държи, какво ти е направило впечатление и т.н.

Коментар

Мойта кава същия трик с бендикса го има даже и инатенето с паленето го прави. Сега съм пуснал обява, че си търся манивела или бендикс. Но паленето ме притеснява. Сега е на майстор за ангренажна верига. Та той каза, че клапаните са си в ред и въобще мотора си е добре с изкючение на бендикса. Ако може да ми кажете що така се инати да пали студен като ми писне го засила по нанадолнището и запали но отначало точно като удавен звучи. Данеби нещо свещта да е за смяна.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      Мойта кава същия трик с бендикса го има даже и инатенето с паленето го прави. Сега съм пуснал обява, че си търся манивела или бендикс. Но паленето ме притеснява. Сега е на майстор за ангренажна верига. Та той каза, че клапаните са си в ред и въобще мотора си е добре с изкючение на бендикса. Ако може да ми кажете що така се инати да пали студен като ми писне го засила по нанадолнището и запали но отначало точно като удавен звучи. Данеби нещо свещта да е за смяна.
                      Смени свеща с правилната и пробвай с различни положения на смукача. Да не би с пълен да го давиш... или ако не спираш кранчето за бензина да се дави сам ....

Коментар

И аз мисля че свещта е проблем сега като се сдобия с манивела ще си пробвам.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

geko ако си оправил моторчето (надявам се вече) хайде да се повозим и аз съм от Ботевград! ако искаш пиши ЛС или на скайпа dudaka3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X