Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде има най-много Ендураджий

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде има най-много Ендураджий

Първоначално публикуван от imation Преглед на мнение
    В Орешак и Троян сащо има много ендураджий.От малко до голямо всичко кара мотори ;-))))))
    За Орешак незнам, но за Троян и аз съм чувал, че има доста
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Компанията, Аз какво да кажа като съм единствен ендураджия и съм от Белоградчик,(...кой не е чувал за Белоградчишките скали , кой не е минавал през пещерата на поп Мартин с мотора си...), та поради тази си историческа и географска даденост се налага покраи турнето на Слави Трифонов и Аз да гастролирам по страната...приятели и ендуристи дал бог а пък такива с отворени сърца - още поивече...Та ако някои се убърка в тази част на Родината ни и случаино е с мотор то да заповяда , ще го нагостим и с оф - роуд по каманака ще го уредим.Замислил съм да организирам клубно и групово посещение в този град, с цел пълно удовлетворение...но още малко трябва...Под сурдинка ще кажа , че маршрутите са по скоро за траялки , но и по добрите ендуристи ще се справят...
      Очакваите скоро включване...

Коментар

Първоначално публикуван от imation Преглед на мнение
        В Орешак и Троян сащо има много ендураджий.От малко до голямо всичко кара мотори ;-))))))
        Абе и си прав, и не си , т.е. наистина има доста хора, които карат моторои (и младо и старо дет се вика) и обикалят по горите, обаче доста оттях не знаят, че са ендуристи
        И аз едно време значи съм бил ендурист, понеже обикалях с MZ-та къде ли не
        Това, което исках да кажа е, че според мен има разлика да си истински ендурист и да се мотаеш из горите ейтака по-безцелно , то по тези краища (и не само разбира се) повечето от хората първо "прохождат" с моторите по горите и поляните
        Примерно банда хлапета, каращи предимно ИЖ-ета (то мотора в случая няма много значение де), карат по горите и поляните, само за да се доберат до някоя хижа или пък на някой от групата на старата къща за да се напият като смоци (и то системно го правят това) - тези момчета за мене са далеко от истинското ендуро , но пък може и да греша
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

НЕЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ Е ЧУВАЛ ЗА С.БЪРЗИЯ ОКОЛО 30 МОТОРА САМО ЕНДУРО. ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НАИ-МАЛКО 5-6 ИЗЛИЗАМЕ.СТИГА НИ САМО ДЪЖД ДА НЕ ВАЛИ. НАЛИ Е ЗА САМАТА ИДЕЯ.

Коментар

Е сега вече чухме за с. Бързия, особено с тези главни букви ...
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Пътя София-Монтана през прохода Петрохан.Първото село като спускаш е Бързия

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение

Най-много е логично те да са в София, защото там живеят над 1 млн. души, но ако говорим по клубове ...

В Crazy job вече членуват около 50 ендуристи, а има сигурно още толкова, които засега карат в малки групички или самостоятелно извън клуба за да напреднат, макар че каранията в клуба съм сигурен, че ще им помогнат по-бързо да се усъвършенствуват, но някои са по-срамежливи и не искат да се излагат да падат пред други.

От друга страна съм сигурен, че на човек от населението на града, най-много ендуристи има в Сопот и Карлово. Картинката от откриването и закриването на сезона там е впечатляваща
                ---------------------
                Митак, ти май много простотии си направил наведнъж ?!!!
                +1
                crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от gogoboreca73 Преглед на мнение
                  Пътя София-Монтана през прохода Петрохан.Първото село като спускаш е Бързия
                  Там расте най-хубавия бук в България
                  Малийй, колко съм обикалял пеша по тамошните баири
                  2010 CRF 250 R

Коментар

в харманли вече има само 1
                    -димитър...го отписахме от клуба
                    -напоследък хич не си е и видял мотора
                    не сме карали заедно от............. а бе и аз не помня

Коментар

Дано е редно да използвам темата,с една молба,ако има някой ентусиаст от Пловдив за каране из родопите,и има здрави нерви че съм новобранец,нека пусне едно съобщение на лично,да се уговорим.Извинявам се за спама,но може и да съм пропуснал нещо,но май много фенове на ендуро в Пловдив няма,или пък само карат и непишат
                      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Има един до Пловдив ама ми е малко поразбичкан KDX-a като го постегна ще се обадя ,макарче Средна Гора ми е на 15 мин. що да не покараме из Родопа планина

Коментар

Стефане и там май сте малко бе ?! Ники караше там, ама май и той нещо напоследък ...
                          Защо не се съберете с харманлийския клуб, че да станете двама ?
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

ааааа аз на Митков мога да му стана само личен фотограф и скришом вечер да му уча мурафетите...ма и хубаво снимам ,като легна да ме прескача все едно ша лети
                            TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                            Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                            Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                            Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X