Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде има най-много Ендураджий

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде има най-много Ендураджий

Инересно ми е според вас в кой град в България има най-много ендуро мотори??
    Стара Загора,Сопот.....или?
    Да ме извинят тези които мислят темата за тъпа,но наистина ми е интересно.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

До: Къде има най-много Ендураджий

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
    ...
    Да ме извинят тези които мислят темата за тъпа,но ....
    ...Почти си го помислих...Но като се сетих, че заради ремонта на вилата си продаде мотора, те разбирам и ти съчуствам...Нормално е...толкоз време без мотор, то е като мозъка ти без кислород да остане......Трябва да ти измислим нещо. Поне се ожени, да ти съчустваме двойно!
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

На мен пък ми каза,че му бил тежък мотора

Стига лъга хората, кажи си ,че те е страх

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
        ...Почти си го помислих...Но като се сетих, че заради ремонта на вилата си продаде мотора, те разбирам и ти съчуствам...Нормално е...толкоз време без мотор, то е като мозъка ти без кислород да остане......Трябва да ти измислим нещо. Поне се ожени, да ти съчустваме двойно!
        Ей добре ,че сте Вие с Венци малкия та да ме разсмивате, а относно жененето знаеш,че чакам щерката със зестра една Бета с цвят червен -
        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Ей добре ,че сте Вие с Венци малкия та да ме разсмивате, а относно жененето знаеш,че чакам щерката със зестра една Бета с цвят червен -
          Бе..не ми е ясно - щерката ли чакаш да порасне, бетата ли чакаш да ти дам!?!?...Щот боеприпаса на едната ми карабина е 300 Win Mag...Ако знайш какви дупки прави...ще заобикаляш мойто място като затръгнеш за вилата!
          ...Извинявам се, че успамих темата, така че моля, ако (пушливата) модераторка е на линия - да вземе да изтрий горното...
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Инересно ми е според вас в кой град в България има най-много ендуро мотори??
            Стара Загора,Сопот.....или?
            Да ме извинят тези които мислят темата за тъпа,но наистина ми е интересно.
            Таа по темата мисля, че най-много ендураджий има в Ст.Загора, Харманли, Хасково, Дупница ии (нали знаете всеки си хвали своето) в Чепеларе от горе-доло 1 година на сам ендураджийте стават все повече
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

В Харманли ги познаваме и двамата
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                В Харманли ги познаваме и двамата
                така си е А за Ст. Загора, освен Crazy Job Жоро Хаджиев трябва да каже има ли още доста запалени ендураджий
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Най-много е логично те да са в София, защото там живеят над 1 млн. души, но ако говорим по клубове ...

В Crazy job вече членуват около 50 ендуристи, а има сигурно още толкова, които засега карат в малки групички или самостоятелно извън клуба за да напреднат, макар че каранията в клуба съм сигурен, че ще им помогнат по-бързо да се усъвършенствуват, но някои са по-срамежливи и не искат да се излагат да падат пред други.

От друга страна съм сигурен, че на човек от населението на града, най-много ендуристи има в Сопот и Карлово. Картинката от откриването и закриването на сезона там е впечатляваща
                  ---------------------
                  Митак, ти май много простотии си направил наведнъж ?!!!
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                    ...От друга страна съм сигурен, че на човек от населението на града, най-много ендуристи има в Сопот и Карлово. Картинката от откриването и закриването на сезона там е впечатляваща
                    ...
                    Ами то по Сопот и Карлово всички са ендуристи до един. Даже и тези които все още нямат мотори

В Харманли се появи още един ендурист, ама скоро бил паднал в канала на автосервиза в който работи и сега още го боли главата (комоцуим ) и ръката, та го чакаме да се оправи.
                    Като дойде пак някоя група на гости да покараме тогава и тука ставаме много ендуристите
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                      Ами то по Сопот и Карлово всички са ендуристи до един. Даже и тези които все още нямат мотори

В Харманли се появи още един ендурист, ама скоро бил паднал в канала на автосервиза в който работи и сега още го боли главата (комоцуим ) и ръката, та го чакаме да се оправи.
                      Като дойде пак някоя група на гости да покараме тогава и тука ставаме много ендуристите
                      Ако това е проблема, значи няма проблем! Е почти... просто няма група - само аз съм...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение

В Харманли се появи още един ендурист
                        В Чепеларе също (моя милост )
                        А между другото и моя мотор е от този край ( Сопотския )
                        Взех го от с.Кърнаре, на около 10 км от Сопот

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                          В Чепеларе също (моя милост )
                          А между другото и моя мотор е от този край ( Сопотския )
                          Взех го от с.Кърнаре, на около 10 км от Сопот
                          А я качи малко сники бе то май тва е моя мотор
                          Иво Георгиев
                          Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                            то май тва е моя мотор
                            Какво искаш да кажеш Да не си си продал мотора там Какъв беше той
                            Сега нямам снимки, за да ти го покажа

Коментар

В Орешак и Троян сащо има много ендураджий.От малко до голямо всичко кара мотори ;-))))))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X