Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Бета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Бета

Моля за съвет ! По време на последното каране Бетата започна да " хвърля масло"....... оказа се, че един от болтовете който захваща капака на главата ( капака на клапаните ) му е утървала резбата ( не резбата на самия болт,а резбата където се завива) и неможеда притегне масли от гарнитурата.Та искам да попитам как може да се реши този проблем?
    За сега мисля или да се прокара с метчик 7 и нов 7мм болт или да се направи щилка ?
    Благодаря!
    ПП. Снимката не е моя,просто да е добие представа, за кой болт става въпрос !
    Прикачени файлове
    Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

От: Проблем с Бета

Като начало - слагай смислени заглавия, и избягвай като чума заглавия от рода на "Помощ !".

Подобни са запазени само за истински спешни случаи при застрашено здраве или живот и при истинска спешност. Успех с останалото.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Като начало - слагай смислени заглавия, и избягвай като чума заглавия от рода на "Помощ !".

Подобни са запазени само за истински спешни случаи при застрашено здраве или живот и при истинска спешност. Успех с останалото.
      Извинявам се !
      Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Няма лошо. А за проблема - мисля че всеки майстор ще може да ти го оправи това без проблем. Успех.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Интересно ми е как се прави "щилка", иначе най-добрият вариант е да се сложи резбови елемент 6мм., но за монтажа му се изисква специален комплект инструменти. Така че отиващ при някой майстор в Крън и както каза Гоблин не е голям проблем. А защо не се обадиш на Чичко Фър, той със сигурност ще има отговор на твоя въпрос. Успех!
          [IMG]http://media.snimka.bg/8339/022934139-big.jpg?r=0[/IMG] Kакто искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях! (Библията)

Коментар

Понеделник,вторник и сряда не съм на работа.Обади ми се,ще дойдеш до гаража и ще я оправим тази Бета.
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X