В тази тема ще обсъждаме какво удоволствие изпитвате от 125 кубиковите 2т ендура. През тази година научих много неща за тези мотори и като цяло за по-мощните. Съседа до у нас има кдх 250 и преди това е имал китайче. Сега иска да продае кдх защото не, че няма мощност ами не изпитва удоволствие. Аз наскоро се качих на един чист крос ктм 450 sx-f 2012, ако не греша за модела и видях, че определено има мощност, но за какво ми е тази мощност като не мога да се възползвам от нея освен ако не ида на състезание и все пак... По време на карането ми постояно си мислех за моя, че е по-слаб и т.н, но и исках да сляза от това чудовище искаше ми се да си се кача на моето ендуренце и да си се кефя. Не знам какво толкова ме кефи в тези 125ци, но определено са доста кеф и това дето някои казват, че не можели да качват баири изобщо не е вярно. Там където са ходили 400 кубикови там и аз ходя всичко е до шофъора и до техниката. Споделете вашите преживявание от тези мотори и с какво са ви създавали кеф и адреналин

Коментар