Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поздрав!

Здравейте,на всички маняци,от наколко дена изчетох целия форум и доста ми помогна да се ориентирам за мотор!
    принципно карам от доста време,но все малки машини,та реших че е време да взимам някое ендурце.Много се чудех за избора и почти съм се спрял на Honda xr600 ! ....много полезен форум излезе,браво!
    като взема машина ще се похваля,засега съм само с MTB
    Все пак съм карал доста ендура-на приятели но кажете добре ли е като за първо ендуро?

До: Поздрав!

Браво ! Като за първи мотор е No. 1
    Скоро ще стане първи мотор на някой друг !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Карал си доста ендура... е как е? Щото от две-три проби се убедих, че най-разумния вариант е да си почнеш от 125 кубика 2-ву тактов или 250 кубика 4 тактов... Поне сподели колко си висок и какви килограми си...

Коментар

значи...висок съм 180см и тежа около 88кг. та 125-ми е доста слаб,карал съм иначе 125,250 2t,350 2т, и още куп 600 кубикови ендура,като най приятно от големите двигатели беше едно tt600r ! поне като килограми беше добре,другите ми се струват доста тежки,понеже по асфалт идва ли ще карам много...но все пак ми се иска,което засега ме отказва от някоя зла 2Т машинка. иначе съм фен на 2-та такта..

Коментар

Първоначално публикуван от liubenferi Преглед на мнение
          значи...висок съм 180см и тежа около 88кг. та 125-ми е доста слаб,карал съм иначе 125,250 2t,350 2т, и още куп 600 кубикови ендура,като най приятно от големите двигатели беше едно tt600r ! поне като килограми беше добре,другите ми се струват доста тежки,понеже по асфалт идва ли ще карам много...но все пак ми се иска,което засега ме отказва от някоя зла 2Т машинка. иначе съм фен на 2-та такта..
          189см/75-80 кг. и ако трябва да съм честен... този сезон ще си го изкарам на MTX-а /125/...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X