Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Готина тема!
    Да напиша малко аз как виждам нещата:
    Хален Делон си мечтал някогиш за такъФФФ мАтор
    Първоначално публикуван от Десислав Цанков Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]635266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]635267[/ATTACH]..................
    Маа нИ можел дУбре да кара по старопланинските пътеки, 'щото изобщЕ не и 'одил пУ тЕх...
    През това време всички други здраво катерят...
    Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    ...На следващата снимка качвам дървото на Брандауер..
    [ATTACH=CONFIG]636143[/ATTACH]

Предна гума[ATTACH=CONFIG]636146[/ATTACH]
    ...
    А МаторЯ наистина си заслужава
    Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
    Пачароз, спря ми дъха с тая машина ! Идвам и я вземам, ама ако не е повече от 1000 лв. Или минаваме на бартер - предлагам куца цвайка или умряла Бета
    А уморените коне ги убиват, нали?!?
    Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Един път да те извадя и ти давам пистолета да се гръмнеш
    [ATTACH=CONFIG]640944[/ATTACH]
    През това време автора на следващия цитат тайно си мечтае да разкара четвъртвековния си дръгел и да доплати, за да си купи..
    Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
    Вижте сега тези японски каручки не ги ща. Тмз тула е номер едно в сняг и не може да го стигнете с тези брички никъде
    И като добър Индурист дава добри идеи:
    Как спорите. Кво ще постигнете с едни снимки и спорене. Съберете се всички дето спорите и спорете по баирите, а не във форума и не се злепоставяйте с падания и тем подобни. И най-добрите падат не е нужно да пращате клипове и един вид да казвате, че тоя не мой да кара
    Да ама нашия герой от зелена тиква акъл не ще:
    Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Дядовата,я първо наблегни над уроците,и после ми приказвай за ендуро,лека нощ деца отдавна мина.
    Да ама той е Индурист карал, падал, ставал ....ехее... гУлЕма работа...
    5 години, но през тези 5 години съм карал и навъртал бая километри не съм като тебе да ги проспя или да правя снимка на по два метра. Един с кдх ме викаше да карам с тях, но нямам книжка първото което е и второто мотора предпочитам да стои на село отколкото да загазя в града
    Ти щом не си се орентирал към някоя група ми става ясно, че никой не иска фотограф
    Мериха си други работи...

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Е стана ми ясен щом с децата почна да си мериш пишката.
    сега си мерят конските сили... на моторите де...
    Колко коня е мотора ти животе?
    Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Мъничко само 33.
    Решението е взето!
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=174899
    Маторя е пИрефектен, но rdlegy го обявява за продажба... Божеее, боже, колко мъка има на този свят...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ето, Светльо е вникнал в същността на темата и се включва по невероятен начин, предавайки горе долу в резюме 16те страници.

Прави впечатление че нещо бавно се развива действието в сагата. Малко като в турските сериали.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Мотора е перфектен, като състояние вмомента. Единствения му проблем е, че вече иска друг собственик понеже искам да мина на по-високо ниво мотори

Коментар

Стига с тоя мотор че ставаш още по смешен! Трай си и не се набивай на очи и може да имаш по-голям успех с продажбата.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не не искам да ме разбирате по погрешка. Когато го продам тогава на мен ми е се тая и с него мога си качвам Еверест

Коментар

Наистина ставаш досаден.
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Защо като кажа нещо на шега повечето се вдървявате?

Коментар

Така защото всички ние караме заедно и се познаваме и горе долу си имаме понятия от мотори и ендуро пък ти падна на грешното място с г...а напред.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

От време на време се шегувам. Не съм казал, че мога да карам абсолютно никъде, даже обратното. Разбра ли сте ме погрешно не приемайте всичко което казвам на сериозно

Коментар

Защото тук има много сериозни хора, от които може само да се учиш, а ти с твоите простотии направо си просиш бан!
                      И стига си натяквал за това колело Кмх 125, тунинг щял да му прави, перфектен бил, сега се продава, след 2 часа не се продава... Е, то всичко си има някакви граници! Знаеш ли приказката, че който много говори все ще каже нещо, което не е трябвало... Ако не я знаеш я запомни.
                      Ясно е, че не ти дошъл акъла още, не се и знае дали ще се появи някога, но по-добре си мълчи ще е по-полезно за теб, отколкото да продължаваш да се излагаш.
                      Yamaha WR 200

Коментар

• Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Не мога да повярвам, че дори темата за мотора на jivota се разводни от спам....

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                          Не мога да повярвам, че дори темата за мотора на jivota се разводни от спам....
                          В тази тема няма спам тя е отворена за всичко
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Аз си казвам истината. Кво съм се хвалел с мотора. Карам си мотора, но ми отслабна. Като съм написал перфектен означава , че за мен мотора е добре поддържан. Не си мислете, че като пиша тези работи значи мотора ми е най най и е несравним. Изобщо аз карам любителски и не съм напреднал като повечето от вас, но това не означава, че трябва да спра нали?Моля ви се не коменитрайте мотора ми ясно ми е, че не го харесвате ама като нямам пари за друг си го поддържам и карам няма какво да направя. И аз бих искал да съм като вас да карам с групички, но това надали ще стане скоро. И аз искам да се уча от вас, но не ме посочвайте с пръст, че съм хвалел мотора или съм го сравнявал с други. Аз си карам както казах любителски за кеф. Като постоянно ми обсъждат някои хора мотора нали трябва да отговарям на въпросите не да се хваля. Поне за малко спрях свадата между пачароза и живота. Не ме разбирайте по погрешно. Продавам си мотора само защото ми отслабна не, че е на път да се чупи. Ако все пак успея да го продам ще се радвам, ще взема друг и така полека лека ще си постигна целта

Коментар

• Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Да кажем, че твоя КМХ и на jivota морато са най-яките ендура

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                                Да кажем, че твоя КМХ и на jivota морато са най-яките ендура
                                Колко много постове за такъв очевАден факт.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X