Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви са последствията ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви са последствията ?

имама КАТ. А обаче съм на 18 и ми дават да карам мотор до 350 куб. а днес си купих 600 куб. ако ме хванат ?
    2-ро номера на мотора ми е кръгъл .... ?

До: Какви са последствията ?

1- гледай да не те хванат
    2- готви се за акт
    3- за номера мисля,че трябва да го смениш,но чакай някой друг да коментира

Аз като си взех моя,първите два дена ме спряха 3 пъти,аз по принцип съм си карък като се кача на нещо и ме спират.От 3 месеца не са ме поглеждали,камо ли да ме спрат
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

При моторите е друго. Може да си караш и с черен ако ще да е триъгълен номера, а щом имаш книжка за над 125 най-много да ти напишат глоба за превишаване на кубатурата, която е най-много 50лв
      Последно редактирано от iva_kx; 07-09-07, 16:43.
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

дайте още малко коментарчета за тоя кръгъл номер че ме притеснява и се чудя кво да го правя

Коментар

Ами какви да са последствията. Когато започна кампанията за смяна на номера от КАТ предупредиха, че управлението на МПС със стар регистрационен номер ще е равносилно на управение на същото без регистрационни табели. Или инче казано глоба от около 50-200лв и лишаване от правоуправлиние до една година.
          Иди и си смени номера докато не е късно!
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

До колкото знам кръглите бели номера на моторите са валидни,но при пререгистрация ги сменят!
            единият ми мотор е с такъв номер и не са ме спирали до сега
            тези дни ще ходя в кат да го прехвърлям и ще мога да дам по точна инфорнация!
            NO PAIN NO GAME!
            Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
            gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

за номера съм сигурен че трябва да го смениш,ако те хванат с този те чака голям акт,а за категорията не мога да ти кажа нищо
              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Така. Да поясна от личен опит как стои въпроса със старите БЕЛИ елипси за мотоциклети.
                Белите елипсовидни номера са абсолютно законни към момента и не е задължително да се сменяват. Скоро прехвърляхме Африката, тя е с елипса, изрично ми казаха от КАТ, че тези номера са законни към момента и няма нужда да го сменявам. Така и направих, все още си карам с него, а и катаджийте го знаят това, никога не е и ставало въпрос за номера.
                От къде идва разликата!?
                Новите автомобилни номера са със задължителното синьо каре от ляво с трикольора и БГто, старите номера го нямаха и това "наложи"(слагам кавички, защото на теория е така, но на практика е друго) смяната на табелите.
                При мотоциклетите новите, правоъгълни табели, НЯМАТ задължително синьо каре и от там на практика между стари и нови няма разлика, затова не се налага и смяна на белите елипси, а само на черните такива.

Това е! Писал съм го многократно. Който не вярва да погледне норматива.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Така. Да поясна от личен опит как стои въпроса с старите БЕЛИ елипси за мотоциклети.
                  Белите елипсовидни номера са абсолютно законни към момента и не е задължително да се сменяват. Скоро прехвърляхме Африката, тя е с елипса, изрично ми казаха от КАТ, че тези номера са законни към момента и няма нужда да го сменявам. Така и направих, все още си карам с него, а и катаджийте го знаят това, никога не е и ставало въпрос за номера.
                  От къде идва разликата!?
                  Новите автомобилни номера са със задължителното синьо каре от ляво с трикольора и БГто, старите номера го нямаха и това "наложи"(слагам кавички, защото на теория е така, но на практика е друго) смяната на табелите.
                  При мотоциклетите новите, правоъгълни табели, НЯМАТ задължително синьо каре и от там на практика между стари и нови няма разлика, затова не се налага и смяна на белите елипси, а само на черните такива.

Това е! Писал съм го многократно. Който не вярва да погледне норматива.
                  Вярно е! Даже и в чужбина си излизат безпрепятствено с белите овални номера!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Според мен е най добре да отидеш до КАТ и да се пребориш с някоя недоброжелателна ЛЕлка за КОНСУЛТАЦИЯ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X